Facebook Pixel "Σφαγή" για τον πιτσιρικά της ΑΕΚ
| 2015-03-18 00:30:00

"Σφαγή" για τον πιτσιρικά της ΑΕΚ

"Σφαγή" για τον πιτσιρικά της ΑΕΚ

Παικταράς ο Μάνταλος, σούπερ ο Αραβίδης, αλλά για άλλον ποδοσφαιριστή της Ένωσης αναμένεται το καλοκαίρι να κονταροχτυπηθούν υποψήφιοι μνηστήρες από το εξωτερικό.

Η ΑΕΚ που ...έρχεται είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν πλέον και σε υψηλό επίπεδο. Παρότι αγωνίζεται ακόμα στη Football League, ήδη υπάρχουν σκάουτερ και μάνατζερ στο εξωτερικό που τσεκάρουν συνεχώς τους ποδοσφαιριστές της και ετοιμάζονται για το καλοκαίρι.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στους Μάνταλο και Αραβίδη που έχουν ξεχωρίσει και ήδη θεωρούνται έτοιμοι παίκτες, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ενδιαφέρον υπάρχει και για άλλους παίκτες των Κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, η στήλη "SportDog Penalty" αποκαλύπτει πως ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος! Μάλιστα, ο νεαρός άσος έχει πλέον αποκτήσει μεγάλο ...ρεύμα στο εξωτερικό έχουντας τη φήμη του σούπερ ταλέντου. 

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν έρθει για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ σίγουρα οι αφίξεις στην Ελλάδα για τα ματς της ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα είναι πάρα πολλές από σκάουτερ και ατζέντηδες από Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία.

Ο 20χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται πλέον με άνεση και ως αμυντικό χαφ, έχει ήδη έναν πολύ καλό μάνατζερ, αφού ανήκει στον γραφείο του Βασίλη Τσιάρτα...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags