Facebook Pixel Η πρώτη "μεταγραφή" στόπερ με εισήγηση Περέιρα!
| 2015-03-22 21:15:00

Η πρώτη "μεταγραφή" στόπερ με εισήγηση Περέιρα!

Η πρώτη "μεταγραφή" στόπερ με εισήγηση Περέιρα!

Ποιος ξένος αμυντικός, ο οποίος έχει την εκτίμηση του κόουτς του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό να ηγηθεί της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής τη νέα σεζόν; Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα και χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα την Κέρκυρα με 3-0, όμως ήταν ένα ματς από το οποίο ο Βίτορ Περέιρα είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν γίνεται λόγος, φυσικά, για παίκτες που έχουν δείξει την αξία τους, όπως για παράδειγμα ο Τσόρι, ο οποίος είναι με διαφορά ο καλύτερος του φετινού "ερυθρόλευκου" ρόστερ.

Το θέμα για τον Πορτογάλο προπονητή είναι το μεγάλο φετινό πρόβλημα που αφορά την άμυνα και το οποίο είναι η αλήθεια ότι έχει περιοριστεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, παρότι οι Πειραιώτες δεν έχουν παίξει με κάποιον πολύ δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο, από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μετά, είναι εμφανές πως ο Περέιρα έχει καταφέρει να "συμμαζέψει" την κατάσταση στα μετόπισθεν.

Ο Πορτογάλος δεν έκανε κάτι φοβερό, απλά άφησε εκτός 11άδας τη μεταγραφή του Ιανουαρίου, δηλαδή τον Σαντάνα, και μόλις γύρισε από τον τραυματισμό του ο Μποτία, τον καθιέρωσε στο δίδυμο των στόπερ, μαζί με τον Σιόβα, ο οποίος συνεχώς ανεβάζει την απόδοσή του.

Ο Ισπανός στόπερ μάλιστα, είναι πάρα πολύ καλός στα τελευταία παιχνίδια και έχει καταφέρει να βελτιώσει αισθητά την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, αλλά και να "κερδίσει" τον κόσμο, καθώς μην ξεχνάτε πως πριν τον τραυματισμό και πριν την αποχώρηση του Μίτσελ, υπήρχε μεγάλη γκρίνια προς το πρόσωπό του από την κερκίδα. 

Ο Μποτία όμως κατάφερε να το "γυρίσει" και πλέον υπολογίζεται ως βασικός, αφού ο Περέιρα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση ότι τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, αυτή η εμπιστοσύνη προς τον 26χρονο αμυντικό δεν αποκλείεται να αλλάξει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και να μη γίνει τελικά κίνηση για τον παρτενέρ του Σιόβα αλλά για τον παρτενέρ του ...Μποτία! 

ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΑΣΟΣ του Αστέρας Τρίπολης "γυάλισε" στον Ολυμπιακό; Διάβασε την απάντηση ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags