Facebook Pixel Από τη σουίτα του Μαρινάκη έως τη σουίτα του Ιβάν!
| 2015-03-24 22:45:00

Από τη σουίτα του Μαρινάκη έως τη σουίτα του Ιβάν!

Από τη σουίτα του Μαρινάκη έως τη σουίτα του Ιβάν!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Γιαννιώτα στον SportDog. Tι πραγματικά συνέβη στο Καραϊσκάκη; Η σφήνα του ΠΑΟΚ, το κρυφό όπλο του Αστέρα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πιο hot όνομα.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι το πιο "καυτό" όνομα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι φετινές του εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και η φημολογία των τελευταίων ημερών πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι, δημιούργησαν μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του.

Ο νεαρός άσος επέστρεψε από τη Γερμανία στη Σούπερ Λιγκ για να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του και μέσα σε λίγους μήνες τα κατάφερε, μιας και βρίσκεται στη λίστα μεγάλων ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τι ισχύει, όμως, απ΄ όλα αυτά που έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τον Έλληνα επιθετικό και τι μπορεί να συμβεί; Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Καταρχήν, ο Γιαννιώτας δεν έχει συμφωνήσει μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό, παρά τα όσα έχουν γραφτεί τελευταία στο σύνολο των ΜΜΕ. Η υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη είναι αρκετά περίπλοκη και δεν μπορεί τόσο εύκολα να συμφωνήσει από τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όλα όσα ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν από την παρουσία του παίκτη στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς των "ερυθρολεύκων" με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου συνοδευόταν από τον Μάκη Μίχα, τον σκάουτερ του γερμανικού γραφείου που ανήκει και στο οποίο είναι συνεταίρος ο γνωστός ομογενής μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκος.

Αμφότεροι, σύμφωνα με τη σχετική φημολογία, πέρασαν από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη και γι΄ αυτό όλοι θεώρησαν ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, καθώς αν κάποιος μπορούσε να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ή τον Γιάννη Βρέντζο, για τον Έλληνα άσο, αυτός θα ήταν μόνο ο Κουτσολιάκος και όχι ο Μίχας.

Οι Μίχας-Γιαννιώτας βρέθηκαν όντως στο γήπεδο, παρακολούθησαν το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας και είχαν διάφορα τετ α τετ στο γήπεδο, όπως με τον Μαρκαριάν, τον Καραγκούνη, τον Αυλωνίτη, τον Μπουχαλάκη και τον Γιαννούλη, ωστόσο ο γνωστός σκάουτερ διαψεύδει κατηγορηματικά πως πέρασε από την προεδρική σουίτα, όπως δηλαδή γράφτηκε, για να δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας.

Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι ο παίκτης αρέσει στον Ολυμπιακό και ειδικότερα στον Βίτορ Περέιρα που θέλει έναν τέτοιο εξτρέμ. Όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η περίπτωσή του απασχολεί και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον προορίζει για διάδοχο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να γίνει κάποια "σφήνα" από τον Δικέφαλο προκειμένου να προλάβει να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη και να βγει κερδισμένος επικοινωνιακά, από τη στιγμή που έχει βρει προς τα έξω ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιαννιώτας ανήκει έως το 2016 στη Φορτούνα και πως ο Αστέρας διατηρεί οψιόν αγοράς, την οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσει πριν από τον Ιούνιο, αν θέλει να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Η οψιόν της ομάδας της Τρίπολης είναι για ένα ποσό γύρω στις 400.000 ευρώ, με τη Φορτούνα σε αυτή την περίπτωση να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο φθάνει στο 20%.

Βέβαια, για να γίνει μόνιμος κάτοικος Τρίπολης δεν φτάνει να πληρωθεί η γερμανική ομάδα, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να συμφωνήσει στις αποδοχές που θα του προτείνουν και φυσικά να δεχθεί να μείνει σε έναν σύλλογο που δεν κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, για τον Γιαννιώτα δεν ενδιαφέρονται μόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς τον 21χρονο άσο κάνει ήδη σκάουτινγκ μία γερμανική ομάδα, η οποία έχει κάνει και κάποιες συζητήσεις με τη Φορτούνα, αλλά και μία πορτογαλική.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags