Facebook Pixel Η αλήθεια για Τζανδάρη που κανείς δεν έχει γράψει!
| 2015-03-25 22:00:00

Η αλήθεια για Τζανδάρη που κανείς δεν έχει γράψει!

Η αλήθεια για Τζανδάρη που κανείς δεν έχει γράψει!

Μεγάλο παρασκήνιο κρύβεται πίσω από την υπόθεση του 21χρονου μέσου – Πότε ο ΠΑΟΚ διέκοψε τις επαφές με τον μάνατζέρ του και για ποιο λόγο; Ο SportDog έχει το παρασκήνιο.

Το πιο "hot" όνομα αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά είναι αναμφίβολα ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος χθες έλυσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Έλληνας μέσος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και μοιραία οι φίλοι του Δικεφάλου αναρωτιούνται για ποιο λόγο η διοίκηση της ομάδας τους, άφησε έναν τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει.

Ο SportDog έχει όλο το παρασκήνιο στην υπόθεση "Tζανδάρη" και αποκαλύπτει γιατί ο ΠΑΟΚ "αναγκάστηκε" στην ουσία να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη και να μην μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την παραμονή του.

Να τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Τζανδάρη για την ανανέωση του συμβολαίου του διακόπηκαν μόλις πριν από ένα μήνα. Δεν ίσχυαν, δηλαδή, οι πληροφορίες που ανέφεραν, μετά τα Χριστούγεννα, ότι ο Έλληνας μέσος έχει σταματήσει να μιλάει με τον Δικέφαλο. Ούτε υπήρχε παραγκωνισμός του παίκτη από τον Αναστασιάδη με εντολή της διοίκησης όπως γράφτηκε. Ήταν το θέμα του τραυματισμού ο βασικός λόγος που ο παίκτης δεν αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια εκείνη την περίοδο που φούντωναν οι φήμες ότι υπάρχει συμφωνία με άλλη ελληνική ομάδα.

Τώρα, γιατί ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να διακόψει τις συζητήσεις με τον 21χρονο χαφ; Οι σημαντικοί λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι καθαρά οικονομικός. Ο Έλληνας άσος ζητούσε και επέμενε σε όλες τις κουβέντες που έκανε με την "ασπρόμαυρη" διοίκηση να του δώσουν το συμβόλαιο που απολαμβάνουν στην ομάδα οι συμπαίκτες του Κουλούρης και Κωνσταντινίδης. Δύο ποδοσφαιριστές της ίδιας γενιάς που ξεκίνησαν μαζί στην ομάδα Νέων. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ επέλεξε να του προσφέρει λιγότερα.

Τη σύγκριση με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ανανέωσαν την προηγούμενη χρονιά, ο Τζανδάρης την έκανε επειδή επρόκειτο για δύο αναπληρωματικούς, ενώ ο ίδιος εκτός από βασικός εξελίχθηκε φέτος σε πρώτη επιλογή του Αναστασιάδη για τη μεσαία γραμμή αναλαμβάνοντας μάλιστα σε πολλά παιχνίδια πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βέβαια, κάποιοι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι ο παίκτης παρασύρθηκε από τον μάνατζέρ του, επειδή οι Κουλούρης και Κωνσταντινίδης είναι πελάτες του Πολ Κουτσολιάκου, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ζήση Βρύζα και, όπως λέγεται στην πιάτσα, είναι ο μοναδικός ατζέντης που παίρνει προμήθεια από τον ΠΑΟΚ 10%, ενώ οι υπόλοιποι βολεύονται με ένα 5-6%.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν ότι ο Τζανδάρης είχε ανοίξει παράλληλα, όπως άλλωστε και ο Κατσικάς, δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι ο παίκτης αποφάσισε να μιλήσει με τον μεγάλο αντίπαλο της ομάδας, πριν ακόμα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να έρθουν σε συμφωνία, ήταν αρκετό για την "ασπρόμαυρη" διοίκηση για να κόψει κάθε επαφή με τον Έλληνα άσο.

Είναι προφανές, πάντως, ότι η κύρια αιτία αποχώρησης του Τζανδάρη είναι η πρώτη, γιατί αν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης είχε προσφέρει εξαρχής στον ποδοσφαιριστή το -λογικό- συμβόλαιο που ζητούσε, ενδεχομένως να μην έχει μπει καν στη διαδικασία να συζητήσει με άλλη ομάδα...

ΣΦΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό για τον Γιάννη Γιαννιώτα, όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ 
 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags