Facebook Pixel Εισήγηση Περέιρα: Αυτόν θέλω για βασικό επιθετικό
| 2015-03-28 14:15:00

Εισήγηση Περέιρα: Αυτόν θέλω για βασικό επιθετικό

Εισήγηση Περέιρα: Αυτόν θέλω για βασικό επιθετικό

Τη στιγμή που φαντάζει πολύ δύσκολη η παραμονή του Κώστα Μήτρογλου στον Περαιά, ο Πορτογάλος τεχνικός "έδειξε" στη διοίκηση ποιον θέλει για ενδεκαδάτο φορ τη νέα χρονιά.

Το ζήτημα του επιθετικού περιοχής, που θα κληθεί τη νέα σεζόν να "ματώσει" τα αντίπαλα δίχτυα, έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" παραδοσιακά δίνουν βάρος στη συγκεκριμένη θέση και ανέκαθεν προτιμούσαν επιθετικούς με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Γι΄ αυτό η επιλογή του βασικού σέντερ φορ της επόμενης περιόδου είναι βαρύνουσας σημασίας για τους πρωταθλητές. Ειδικά από τη στιγμή που το πλάνο προβλέπει την απόκτηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή και τα άκρα της γραμμής κρούσης, το θέμα του "9αριού", που θα αγωνίζεται, όπως λέμε, μέσα στο "κουτί" και θα έχει το δύσκολο έργο να κάνει γκολ τις ασίστς των συμπαικτών του, αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την ολοκλήρωση του "ερυθρόλευκου" μεταγραφικού παζλ.

Οι Πειραιώτες έχουν συζητήσει με τον Βίτορ Περέιρα για την "υπόθεση βασικός σέντερ φορ", με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει κάνει την εισήγησή του προς τη διοίκηση. Ο Πορτογάλος προπονητής, δεδομένου ότι συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό του "νέου Ολυμπιακού", έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, όχι για την απόκτηση κάποιου επιθετικού, αλλά για την παραμονή του Κώστα Μήτρογλου!

Ο 46χρονος κόουτς εκτιμάει απεριόριστα τις ικανότητες του διεθνούς φορ, θεωρεί ότι πρόκειται για έναν μεγάλο γκολτζή, έναν "killer" εντός περιοχής, που τη νέα σεζόν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με την πραγματική του αξία. Αυτό που έχει πει μέσες άκρες ο Περέιρα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει φέτος 13 γκολ στο πρωτάθλημα, χωρίς να είναι σε φουλ φόρμα, άρα φανταστείτε τι μπορεί να κάνει όταν βρει τον καλό του εαυτό.

Θεωρείται δεδομένο, επομένως, ότι η ΠΑΕ θα κάνει, έχοντας πάρει και το "οκ" του προπονητή, προσπάθεια για την παραμονή του Έλληνα επιθετικού και για τη νέα σεζόν. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των Πειραιωτών λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Φούλαμ.

Την ίδια ώρα, αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τον σύλλογο είναι ότι υπάρχει πρόθεση να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την παραμονή του "Μητρογκόλ" αν και εφόσον η αγγλική ομάδα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης φυσιολογικούς όρους.

ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ο Βίτορ Περέιρα από τον Ολυμπιακό; Δείτε τη μαύρη λίστα του Πορτογάλου   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags