Facebook Pixel Τον βγάζει η διοίκηση από τη black list του Περέιρα;
| 2015-03-28 23:10:00

Τον βγάζει η διοίκηση από τη black list του Περέιρα;

Τον βγάζει η διοίκηση από τη black list του Περέιρα;

Ε, δεν είναι κι εύκολο για μια ΠΑΕ να δώσει το καλοκαίρι έναν παίκτη για τον οποίο τον περασμένο Δεκέμβριο απέρριψε όχι μία, ή δύο, ή τρεις, αλλά τουλάχιστον έξι προτάσεις!

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να στήσει μία ομάδα από την αρχή, με πολλές αποχωρήσεις, αλλά και νέες εντυπωσιακές αφίξεις.

Από την ομάδα που κυνηγάει φέτος το νταμπλ, ασχέτως αν θα το κατακτήσει στο φινάλε, σίγουρα θα φύγουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ακόμα και αυτοί που έχουν υπογράψει πρόσφατα νέα συμβόλαια.

Ο Βίτορ Περέιρα εδώ και πολύ και καιρό ετοιμάζει τη σχετική λίστα (διαβάστε το θέμα του SportDog ΕΔΩ) που θα δώσει στο τέλος του πρωταθλήματος και ήδη υπάρχουν σε αυτή αρκετά ονόματα που θα προκαλέσουν έκπληξη...

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στη "μαύρη λίστα" του Πορτογάλου κόουτς είναι ο νεαρός Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν ως το μεγάλο ταλέντο κι ως ο "νέος Μήτρογλου", όμως γρήγορα έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και στην αποστολή, ενώ στη συνέχεια είδε τόσο τον Μίτσελ όσο και τον Περέιρα να μην τον υπολογίζουν καθόλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού λοιπόν, αναμένεται να ζητήσει από τη διοίκηση άλλον αναπληρωματικό παίκτη για την επίθεση και θα δείξει τον "πόρτα" στον Διαμαντάκο, ο οποίος πάντως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ειδικά στην Ιταλία. 

Για τον νεαρό στράικερ ωστόσο, ο οποίος φέτος στη Σούπερ Λιγκ είχε 8 αγώνες με 2 γκολ, στο Κύπελλο 6 αγώνες με άλλα 2 γκολ και 2 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση τον Δεκέμβριο είχε απορρίψει αρκετές προτάσεις ξένων ομάδων (σίγουρα έξι!), δείχνοντας ότι τον πιστεύει. Λέτε να άλλαξε κάτι ή μήπως η πρόταση του Περέιρα δεν θα γίνει δεκτή;

Εισήγηση Περέιρα: Αυτόν θέλω για βασικό επιθετικό, διαβάστε ποιος είναι σοτ θέμα του SportDog ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags