Facebook Pixel Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή "πράσινος" άσος!
| 2015-03-31 23:30:00

Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή "πράσινος" άσος!

Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή "πράσινος" άσος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TOY SPORTDOG – Έρχεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο παραδοσιακή δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου για το τελευταίο τσεκάρισμα στον ποδοσφαιριστή.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πορεία της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια και η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, είναι σίγουρο πως θα φέρει προτάσεις για πωλήσεις παικτών.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στο Τριφύλλι και περιμένουν το ενδιαφέρον των ξένων ομάδων με μεγάλη αγωνία, καθώς όπως έχουν ξεκαθαρίσει, τόσο παλιότερα ο Νίκος Νταμπίζας όσο και πρόσφατα οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, όλοι πωλούνται με τη "σωστή τιμή", πλην ενός, του Μάρκους Μπεργκ.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγάλουν στο σφυρί κάποιον βασικό ποδοσφαιριστή, αρκεί να πάρουν τα χρήματα που ζητάνε. Γι΄ αυτό και τις τελευταίες μέρες τρίβουν τα χέρια τους με τα δημοσιεύματα που θέλουν σκάουτερς συλλόγων του εξωτερικού να τσεκάρουν έναν συγκεκριμένο παίκτη...

Πρόκειται για τον Νίκο Καρέλη, για τον οποίο βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Βουκουρέστι άνθρωποι από τρεις διαφορετικές ομάδες, όμως ο Σέρχιο Μαρκαριάν δεν τον χρησιμοποίησε στο ματς της Ελλάδας με την Ουγγαρία και έτσι χάλασε το σκάουτινγκ στον διεθνή άσο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, η υπόθεση παραμένει ζεστή και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα άνθρωπος της Βέρντερ Βρέμης, ώστε να δει τον Έλληνα επιθετικό να αγωνίζεται το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Γερμανοί έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Καρέλη και όπως φαίνεται είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν τη μεταγραφή... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags