Facebook Pixel Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού!
| 2015-04-14 12:15:00

Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού!

Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού!

Πώς οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να πετύχουν μία μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι παίρνοντας μέρος σε ένα deal που θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο Σκύλος κάτι μύρισε... 

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ψωνίσει αυτό το καλοκαίρι από το πάνω ράφι. Είναι απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να πραγματοποιηθούν δυνατές μεταγραφές με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν επίπεδο το σύλλογο με βασικό στόχο η ομάδα να διακριθεί τη νέα σεζόν και στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία -έμμεση- εμπλοκή των πρωταθλητών Ελλάδας σε ένα super deal που ετοιμάζει η Άρσεναλ και μπορεί να ευνοήσει τις συνθήκες για μία μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι. Πώς θα συμβεί αυτό; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες παραμένουν "ζεστοί" για την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός άσος αναμένεται αυτό το καλοκαίρι, μετά από πολλές περιπλανήσεις, να αποχωρήσει οριστικά από την Άρσεναλ. Η τιμή πώλησης του παίκτη έχει ορισθεί γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ και ήδη δύο ομάδες, η Γουέστ Χαμ και η Τορίνο, φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, παραμονεύει για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και έχοντας ως ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αρσέν Βενγκέρ, αναμένεται να "χτυπήσει" τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι πρωταθλητές ποντάρουν ακόμα και στο γεγονός πως ο Κάμπελ γνωρίζει ότι κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο παίζοντας με την ερυθρόλευκη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μπορεί να αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέτος πήρε την κάτω βόλτα αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ. Ο Κάμπελ θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει ξανά την ευκαιρία προσφέροντας ένα γνώριμο περιβάλλον στο οποίο μπόρεσε, μετά από λίγο καιρό προσαρμογής, να ξεδιπλώσει σε μεγάλο βαθμό το πλούσιο ταλέντο του.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεν είναι οι μοναδικοί "σύμμαχοι" στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να φέρει πίσω τον Κοσταρικανό άσο. Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεγάλης επιστροφής μπορεί να παίξει και ο ...Κώστας Μανωλάς! Η Άρσεναλ φέρεται να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Έλληνα στόπερ και, μάλιστα, προτίθεται να ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Αρσέν Βεγνκέρ, ο οποίος χειρίζεται συνήθως προσωπικά τόσο μεγάλες συμφωνίες, θα πρέπει να μιλήσει με τον Έλληνα αντζέντη του Μανωλά, τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Είναι πιθανό, επομένως, ο μάνατζερ του διεθνούς αμυντικού να στείλει κάποιο "μήνυμα" από Πειραιά μεριά προς τον Αλσατό τεχνικό για το ενδιαφέρον που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον Κάμπελ, πιέζοντας με τη σειρά του για να γίνει η μεταγραφή για τους Ερυθρόλευκους.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα ένα ατού στην υπόθεση, το οποίο αφορά μία ενδεχόμενη οφειλή που ίσως να υπάρχει από τη Ρόμα για την αγορά του Μανωλά, η οποία έφτασε τα 15 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Μπορούν οι Πειραιώτες να πιέσουν και με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να γίνει η μεταγραφή του Μανωλά στην Άρσεναλ. "Πατώντας", δηλαδή, στο χρέος που έχει η Ρόμα και αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες απόκτησης του Κάμπελ, σε ένα μεταγραφικό ντόμινο που μπορεί για την ώρα να ακούγεται ως ένα ευφάνταστο σενάριο, αλλά είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να πάρει σάρκα και οστά...

ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιον ξένο χαφ από μικρή ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει κλείσει ο Ολυμπιακός; "Κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags