Facebook Pixel Αυτή θα είναι μεγάλη μεταγραφή για τον Ατρόμητο!
| 2015-04-17 21:30:00

Αυτή θα είναι μεγάλη μεταγραφή για τον Ατρόμητο!

Αυτή θα είναι μεγάλη μεταγραφή για τον Ατρόμητο!

Διεθνής άσος, με πλούσια καριέρα και θητεία στις μεγάλες ομάδες της χώρας, μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τους Περιστεριώτες. Τι ρόλο θα παίξουν ΠΑΟΚ και ...Κατσουράνης;

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις πιο σοβαρές και αξιόλογες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάθε χρόνο κάνει βήματα προς τα πάνω. Μπορεί φέτος να έγιναν αρκετά λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο πλέον έχει καλές πιθανότητες να σώσει τη χρονιά με είσοδο στα πλέι οφ, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την προεργασία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Με τον Νίκο Νιόπλα, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο της ομάδας και για τη νέα σεζόν, οι Περιστεριώτες θέλουν να ετοιμάσουν ένα δυνατό ρόστερ, το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στην πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά και συγχρόνως να έχει τη δυνατότητα να σταθεί στην Ευρώπη, εφόσον η ομάδα πάρει φέτος το πολυπόθητο εισιτήριο.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, στον Ατρόμητο εξετάζουν ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και μία τέτοια περίπτωση μπορεί να απασχολήσει πολύ σοβαρά την ομάδα του Περιστερίου αν και εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και καλείται να αποφασίσει, αν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι ή θα δοκιμάσει την τύχη του σε μία ακόμα ομάδα στα 33 του, αναζητώντας το τελευταίο καλό και τιμητικό συμβόλαιο στην πλούσια καριέρα του.

Ήδη υπήρξαν κάποια σενάρια για τη Βέροια, ωστόσο ο "Σάλπι" θα προτιμούσε κάτι καλύτερο και σίγουρα ο Ατρόμητος θα αποτελούσε ιδανική επιλογή. Ο Έλληνας άσος δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα να φύγει στο εξωτερικό (δεν το έκανε άλλωστε όταν είχε την ευκαιρία) ενώ οι Περιστεριώτες είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους, καλό αφεντικό αλλά και αξιόλογους συμπαίκτες, όπως είναι για παράδειγμα ο Κώστας Κατσουράνης.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο "Κατσούρ" να …βοηθήσει για τη συγκεκριμένη μεταγραφή προκειμένου να γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Σαλπιγγίδη, μετά την κοινή τους παρουσία σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, αλλά και Εθνική ομάδα.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags