Facebook Pixel Νέα δικαίωση sportdog: Επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟ!
| 2015-04-17 22:30:00

Νέα δικαίωση sportdog: Επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟ!

Νέα δικαίωση sportdog: Επιστροφή-βόμβα στον ΠΑΟ!

Πανηγυρική επιβεβαίωση για ένα ακόμα αποκλειστικό θέμα του Σκύλου. Ποιος ξένος άσος ετοιμάζεται να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα; Το διαβάσατε πρώτοι εδώ, πριν καιρό…
 

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν πλέον τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου θέλουν να έχουν ολοκληρωμένη τη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

Οι Πράσινοι λοιπόν ήδη τσεκάρουν ποδοσφαιριστές από διάφορα πρωταθλήματα, ενώ στο μπλοκάκι τους και μάλιστα πολύ ψηλά, βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα με το Τριφύλλι και στο παρελθόν.

Πρόκειται για τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, ενώ το καλοκαίρι έγινε ολόκληρο σήριαλ η παραμονή του στην ομάδα, με αποτέλεσμα τελικά να μείνει στη Νιούκαστλ.

Όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog περίπου πριν από δύο εβδομάδες, ο Αναστασίου έχει εξαιρετική άποψη για τον Αλγερινό άσο και παρότι πλέον δεν υπάρχει στο τιμ ο Νίκος Νταμπίζας, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να παλέψουν και το φετινό καλοκαίρι τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ, το Τριφύλλι ξεκίνησε ήδη να τρέχει αυτή τη μεταγραφή, ενώ όπως αναφέρει το sdna.gr, υπήρξε από τώρα η πρώτη επαφή με τον Αμπέντ, ώστε να δουν αν και ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ωστόσο αν ο Αλγερινός δεν υπολογίζεται στη Νιουκάστλ, τότε δεδομένα θα ψάξει να βρει ομάδα αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2016. Με ένα συμβόλαιο περίπου στις 400.000 ευρώ, σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να τον "ψήσει" και έτσι να βάλει ένα πολύ σημαντικό "γρανάζι" στο νέο του ρόστερ! Αρκεί, βέβαια, να πείσει και τον αγγλικό σύλλογο να δώσει τον παίκτη δανεικό ή ελεύθερο με ποσοστό μεταπώλησης...  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags