Facebook Pixel Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!
| 2015-05-13 12:00:00

Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!

Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!

Ποιος προπονητής μεγάλης ελληνικής ομάδας, που γράφτηκε ότι παίζει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, δεν το κουνάει με τίποτα γιατί αποτελεί καψούρα ανθρώπου της διοίκησης;

Θερμό αναμένεται είναι το φετινό καλοκαίρι για πολλούς προπονητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς για ακόμα μία σεζόν θα έχουμε αρκετές απολύσεις και αποχωρήσεις.

Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει θέμα στις "μεγάλες" ομάδες, ούτε και για την ΑΕΚ, η οποία δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στα πλέι οφ και ήδη έχουν αρχίσει οι ...μουρμούρες.

Μάλιστα, γράφτηκαν από μερίδα του Τύπου και κάποια σενάρια περί αποχώρησης του Δέλλα το καλοκαίρι, εφόσον βρεθεί κάποιος καλύτερος από το εξωτερικό, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα με τον Κολοσσό.

Παρότι κάποιοι άρχισαν (για τους δικούς τους λόγους προφανώς) να δημιουργούν θέμα παραμονής για τον Έλληνα κόουτς ενόψει Σούπερ Λιγκ, ο Σκύλος σάς ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει τώρα ο Δέλλας από την Ένωση. 

Και για να μην ...τρώτε ό,τι σας σερβίρουν, να ξέρετε πως η διοίκηση της ΑΕΚ πιστεύει πάρα πολύ στον Τραϊανό, θέλει να συνεχίσει και να επιστρέψει στα "σαλόνια" μαζί του, ενώ αυτός που τον στηρίζει με τα 1000 είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας εκτιμάει πάρα πολύ τον Δέλλα και είναι σίγουρος πως με αυτόν στο τιμόνι η Ένωση θα επιστρέψει σύντομα στους τίτλους. Αυτά.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ελληνική ομάδα έκανε επίσημη πρόταση στον Κίκε Φλόρες; "Κλικ"   ΕΔΩ

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags