Facebook Pixel Σκάει αποχώρηση-έκπληξη σε πάγκο της Σούπερ Λιγκ;
| 2015-05-14 23:30:00

Σκάει αποχώρηση-έκπληξη σε πάγκο της Σούπερ Λιγκ;

Σκάει αποχώρηση-έκπληξη σε πάγκο της Σούπερ Λιγκ;

Μπορεί να θεωρείται απολύτως επιτυχημένος και πρόσφατα να υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ωστόσο έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα και σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει!

Αρκετές αλλαγές προπονητών θα υπάρξουν το φετινό καλοκαίρι και ουδείς είναι σίγουρος για τη θέση του, ακόμα και αυτοί που πολύ πρόσφατα ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον σύλλογο.

Κάποιοι εξ αυτών θα απολυθούν επειδή δεν πέτυχαν τους στόχος τους και άλλοι θα προτιμήσουν να φύγουν από μόνοι τους, για να πάνε σε άλλη ομάδα με καλύτερα λεφτά και καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουν κάτι καλό στην Ευρώπη.

Μάλιστα, η στήλη "SportDog Penalty" αποκαλύπτει πως πρόσφατα καλός σουπερλιγκάτος κόουτς δέχθηκε πρόταση για να φύγει από την ομάδα του, αν και μόλις πριν από έναν μήνα έδωσε τα χέρια για νέο συμβόλαιο με τη διοίκηση.

Ο λόγος για τον Λουτσέσκου της Ξάνθης, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν και οδήγησε τους Ακρίτες μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Τα επιτεύγματά του έγιναν γνωστά και εκτός Ελλάδας και γι΄ αυτό ο ΑΠΟΕΛ, που απέλυσε τον Γερμανό Φινκ, πλησίασε τον Ρουμάνο κόουτς για την επόμενη χρονιά!

Οι Κύπριοι του έκαναν ήδη πρόταση, ωστόσο ο Λουτσέσκου δε βιάζεται να απαντήσει και τους έχει στο ...περίμενε. Ο νεαρός τεχνικός θέλει πρώτα να γίνει ο τελικός με τον Ολυμπιακό και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ περιμένει να δει και αν ο ΑΠΟΕΛ θα βγει τελικά Τσάμπιονς Λιγκ.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags