Facebook Pixel Ψήνεται μεγάλη μεταγραφή Καρέλη με τρελά λεφτά!
| 2015-05-24 22:30:00

Ψήνεται μεγάλη μεταγραφή Καρέλη με τρελά λεφτά!

Ψήνεται μεγάλη μεταγραφή Καρέλη με τρελά λεφτά!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είπε "όχι" στα 3 εκατομμύρια της Λιλ για τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο έρχεται νέα, μεγαλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα που δύσκολα δε θα γίνει δεκτή!

Ιδιαίτερα "καυτό" αναμένεται το φετινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός από τις μεταγραφές, θα υπάρξουν και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι παίκτες του Τριφυλλιού που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν και ήδη υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Οι Πράσινοι δεν είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί το deal να γίνει στη σωστή τιμή.

Έχοντας, λοιπόν, αποκτήσει από τώρα σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση των πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός θα ρίξει τις επόμενες μέρες όλο το βάρος στα μεταγραφικά, καθώς υπάρχει πρόθεση να είναι έτοιμο το ρόστερ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από πολύ νωρίς.

Ήδη, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την πώληση ενός βασικού παίκτη, ο οποίος έχει τρομερή βελτίωση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ απορρίφθηκε από τους Πράσινους η πρώτη πρόταση από το εξωτερικό, αφού τα λεφτά δεν κρίθηκαν ικανοποιητικά. 

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Νίκο Καρέλη, για τον οποίο υπάρχει η πεποίθηση πως το φετινό καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι, αφήνοντας βέβαια αρκετά λεφτά στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι ήδη έχουν πει "όχι" στην πρώτη επίσημη προσφορά από τη Λιλ, η οποία δεν τους κάλυψε. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SporDog, οι Γάλλοι δίνουν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν τον παραχωρεί αυτή τη στιγμή με λιγότερα από 4 εκατομμύρια.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό στον Παναθηναϊκό να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, εφόσον βρεθεί σύλλογος που θα τους πληρώσει μπροστά όλο το ποσό. Υπάρχει, όμως, ενδιαφερόμενος που μπορεί να το κάνει αυτό; 

Όπως έμαθε ο Σκύλος, στο ...κόλπο για τον Καρέλη ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και η Μπενφίκα, η οποία παρακολουθεί τον παίκτη και εκτιμάει πολύ τα προσόντα του.

Εξάλλου, οι "αετοί" έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια (με Σάμαρη, Φέισα) πως πληρώνουν καλά όταν αγοράζουν από την ελληνική αγορά και αν αποφασίσουν τελικά να κάνουν κίνηση για τον Καρέλη, θα ...βοηθήσει σίγουρα και η σχέση με τον (πρώην παίκτη τους) Τάκη Φύσσα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τις Λιλ και Μπενφικά και το ...παραδοσιακό ενδιαφέρον της Βέρντερ, δύο καλές ισπανικές ομάδες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Καρέλη και δεν αποκλείεται να κινηθούν επίσημα μετά το τέλος των πλέι οφ.  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags