Facebook Pixel Αποκάλυψη: Να τι είπε ο Σαββίδης στον Γεωργιάδη!
| 2015-05-24 23:15:00

Αποκάλυψη: Να τι είπε ο Σαββίδης στον Γεωργιάδη!

Αποκάλυψη: Να τι είπε ο Σαββίδης στον Γεωργιάδη!

Ενώ όλοι στον ΠΑΟΚ απορούν με την κίνηση του Ιβάν να κατέβει στον πάγκο τη στιγμή του αγώνα, ο Aποδυτηριάκιας αποκαλύπτει την ατάκα που πέταξε στον προπονητή της ομάδας!

Δεν μας έκανε τη χάρη ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στην Τούμπα τον κουρασμένο και ταλαιπωρημένο Αστέρα Τρίπολης κι έτσι να δώσει ένα κάποιο ενδιαφέρον στα play-off. Δύο αγώνες η ΠΑΟΚάρα, δύο βαθμοί μονάχα, συν δύο από φτουκα πρό, με τέσσερις στη σούμα το έργο δυσκολεύει. Όχι, δηλαδή, πως δεν ανατρέπεται η διαφορά από τον Παναθηναϊκό, για την πρωτιά.

Μηδέν-μηδέν το ματσάκι. Επειδή δεν έκατσε μια στραβοκλωτσιά, επειδή δεν βγήκε μια μπερδεμένη φάση, είτε από τον ΠΑΟΚ, είτε από τον Αστέρα. Γι΄ αυτό δεν έγινε το γκολ.

Θέλει σωστές κινήσεις, δύο, ίσως και τρεις για να γράψει το γκολ. Και οι δύο αντίπαλοι έτσι ή αλλοιώς βρέθηκαν πολύ κοντά να σκοράρουν. Να στείλουν το τόπι στο πλεκτό. Πώς, όμως, να γινότανε αυτό όταν έλλειπε ο συντονισμός και το έγκαιρο της επέμβασης από το καλό το πόδι;

Ο Σαββίδης τα είδε όλα αυτά και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κατέβηκε μέχρι τον πάγκο με τον μεταφραστή του για να τα πει στον Γεωργιάδη. Τι να του πει; Άστα Γιωρίκα, δεν κάνουμε για τίποτα, του είπε, στο ήρεμο. Το πάμε αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος κι έχει ο Θεός. Άλλο ότι έβραζε. Μετά το τέλος του αγώνα άλλαξε το παραμύθι...

Η ΤΟΥΜΠΑ ευλογήθηκε από τη στάχτη του μεγάλου νεκρού, διάβασε σχόλιο στο apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags