Facebook Pixel Τι αποκάλυψε ο Σίλντενφελντ στον Τζαβέλλα;
| 2015-05-27 23:15:00

Τι αποκάλυψε ο Σίλντενφελντ στον Τζαβέλλα;

Τι αποκάλυψε ο Σίλντενφελντ στον Τζαβέλλα;

Πριν τη σέντρα του αποψινού ματς στην Τούμπα, οι δύο παλιόφιλοι είχαν τετ α τετ, με τον στόπερ του ΠΑΟ να εκμυστηρεύεται κάτι στον παίκτη του ΠΑΟΚ! Ο Σκύλος τα άκουσε όλα...

Μπορεί οι θητείες του Γιώργου Τζαβέλλα με του Γκόρντον Σίλντενλφεντ να μη διασταυρώθηκαν ποτέ στη Θεσσαλονίκη, αμφότεροι όμως συνδέονται με βαθιά φιλία από το παρελθόν. Βλέπετε, ο Έλληνας αμυντικός με τον Κροάτη στόπερ, ήταν συμπαίκτες στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη σεζόν 2011-2012. Μάλιστα, όταν ο Σίλντεφελντ πήγε στον ΠΑΟΚ, ο Τζαβέλλας είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή του για τον παλιό κολλητό του και είχε πει τα καλύτερα λόγια. Και πώς να κάνει διαφορετικά, αφού στη Γερμανία είχαν φάει μαζί ...ψωμί και αλάτι, που λέει και ο λαός.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, όταν οι ομάδες βγήκαν να πατήσουν χορτάρι, στην καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα, οι δύο τους έκαναν μία κουβέντα. Ναι μεν θυμήθηκαν τα παλιά, αλλά όπως έμαθε ο Σκύλος, η συζήτηση πήγε και σε θέματα συμβολαίων. Για την ακρίβεια, ο Σίλντενφελντ εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του το παράπονό του για τους Πράσινους.

Όπως είναι γνωστό εδώ και ένα μήνα, μετά το πέρας των πλέι οφ, ο Κροάτης αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Στα μέσα Απρίλη είχε μαθευτεί το …μαύρο μαντάτο, ότι ο δρόμος του ποδοσφαιριστή με την αθηναϊκή ομάδα χωρίζει. Τότε είχε διαρρεύσει στον Τύπο, ότι ο "Σίφο" δεν αποδέχτηκε την τελική προσφορά του Τριφυλλιού και προέβαλε σαν δικαιολογία ότι θέλει, για οικογενειακούς λόγους, να γυρίσει στην πατρίδα του, κάτι που δεν είχε ξανακουστεί μέχρι τότε.

Αν πάρουμε, όμως, υπόψιν αυτά που ισχυρίστηκε ο Σίλντενφελντ στον Τζαβέλλα, τότε τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Τα ραντάρ του SportDog έπιασαν το παράπονο του Κροάτη, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι στον Παναθηναϊκό δεν του φέρθηκαν σωστά όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ακόμα και όταν αυτός υποχώρησε και πλησίασε πολύ οικονομικά σε αυτά που του έδιναν, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού δεν έκαναν ποτέ αντιπρόταση. Ο Κροάτης εν αντιθέσει με αυτά που γράφτηκαν, ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του δηλαδή, είπε ότι λυπάται πολύ που φεύγει από την Ελλάδα και πως θα ήθελε να μείνει στη Λεωφόρο…

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags