Facebook Pixel Τα πήρε ο Σαββίδης και τον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ!
| 2015-05-29 22:45:00

Τα πήρε ο Σαββίδης και τον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ!

Τα πήρε ο Σαββίδης και τον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ!

Ποιος είπε τι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εκνεύρισε το αφεντικό του συλλόγου; Γιατί πλέον είναι λίγα τα ψωμιά του συγκεκριμένου στην ομάδα; Ο Σκύλος κάτι μυρίστηκε...

Τα φετινά πλέι οφ ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς για τη διοίκηση, τους παίκτες και φυσικά τον Γιώργο Γεωργιάδη, η πρωτιά χάθηκε από πολύ νωρίς και μαζί οι όποιες ελπίδες είχε ο Δικέφαλος να κυνηγήσει το καλοκαίρι την είσοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποτυχία αυτή χρεώνεται τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή, καθώς πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, ο Ιβάν Σαββίδης είχε βρεθεί στην προπόνηση και είχε στείλει το μήνυμα σε όλους, πως ήθελε όσο τίποτα να βγει πρώτος. Ο Έλληνας κόουτς λοιπόν, στην τρίτη του φορά ως υπηρεσιακός στην Τούμπα, απέτυχε και γι΄ αυτό δε θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον πάγκο.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα φαίνεται πως είναι ακόμα πιο …ζόρικα για τον Γεωργιάδη, καθώς σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, η παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, δεν είναι καθόλου σίγουρη. Ειδικά μάλιστα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου μίλησε για "άρρωστη κατάσταση" και κατηγόρησε τους άμεσους συνεργάτες του μεγαλομετόχου.

Οι ατάκες αυτές δεν άρεσε καθόλου στον Σαββίδη, καθώς μπορεί να εκτιμάει πολύ τον Γ.Χ., αλλά οι δημόσιες κατηγορίες του παλαίμαχου άσου για την επιχείρησή που διοικεί, μόνο κολακευτικές δεν ήταν. Οι δηλώσεις του λοιπόν συζητήθηκαν πολύ εντός Τούμπας και μπορεί λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων να μη γίνει κάτι άμεσα, όμως μετά το τέλος των πλέι οφ, το πιο πιθανό είναι ο Γεωργιάδης να αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΟΚ.

ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ο Ιβάν Σαββίδης για μπάτζετ και μεταγραφές! Το ρεπορτάζ με νούμερα ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags