Facebook Pixel Ποιος άσος της Σούπερ Λιγκ "τρελαίνει" τον Άρνεσεν;
| 2015-05-29 23:30:00

Ποιος άσος της Σούπερ Λιγκ "τρελαίνει" τον Άρνεσεν;

Ποιος άσος της Σούπερ Λιγκ "τρελαίνει" τον Άρνεσεν;

Κι όμως, μπορεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να μετράει λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά ήδη υπάρχει ένας παίκτης που θεωρείται πουλέν του! Ποιος είναι και πού αγωνίζεται;

Στην Τούμπα βρέθηκε την Τετάρτη ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φραν Άρνσεσεν, ο οποίος γνώρισε από κοντά τους νέους του συνεργάτες, αλλά είδε και την ομάδα στην ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Άρνσεσεν παρακολούθησε από κοντά κι έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, για τον οποίο είναι σίγουρο πως θα ήταν πρόθυμος να δαπανήσει πάρα πολλά λεφτά για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμαστε στον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο φυσικά δεν είδε για πρώτη φορά στο ματς της περασμένης Τετάρτης, καθώς τον γνωρίζει από πολύ παλιά. Ο Σουηδός επιθετικός ήταν προσωπική επιλογή του στο Αμβούργο και μάλιστα του είχε ασκηθεί τότε έντονη κρητική για τη συγκεκριμένη μεταγραφή!

Το θέμα επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, Έλληνας ατζέντης που ζει μόνιμα στη Γερμανία, λέγοντας... "Στο Αμβούργο έκατσε δύο χρόνια και πήγαν όλα καλά, υπήρχε όμως διαφορά στη φιλοσοφία. Γενικά άφησε καλές εντυπώσεις και όπως τον ξέρω φέρνει έτοιμους παίκτες. Στο Αμβούργο υπήρχε μια διχόνοια ότι κάποιες επιλογές ίσως ήταν ακριβές. Έφερε τους Μπεργκ και Ράικοβιτς. Υπήρχε διαφωνία στο θέμα των χρημάτων και δεν πέρασε το μακροχρόνιο σχέδιο. Ήταν αντίθετος στις περικοπές που έγιναν".

Αν μπορούσε πάντως κι αύριο το πρωί θα τον έφερνε στον ΠΑΟΚ τον Μπεργκ, αλλά αυτά δε γίνονται...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags