Facebook Pixel Παίρνει "κεφάλια" ο Άρνεσεν!
| 2015-05-30 21:00:00

Παίρνει "κεφάλια" ο Άρνεσεν!

Παίρνει "κεφάλια" ο Άρνεσεν!

Γιατί "τρελάθηκε" ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ; Ο Δανός είναι αποφασισμένος να "τελειώσει" συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές! Ποια μεγάλα ονόματα είναι στη μαύρη λίστα; 

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Φρανκ Άρνεσεν παρακολουθώντας για πρώτη φορά από κοντά τη νέα του ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής "τρελάθηκε" με την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που θεωρεί ότι δεν απέδωσαν στο γήπεδο σύμφωνα με τα συμβόλαια που απολαμβάνουν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο έμπειρος Άρνεσεν εξέφρασε την άποψη ότι με αυτό το υλικό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πρωταγωνιστήσει και πως χρειάζονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Όπως λέγεται δε, ο Δανός έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες δεν του κάνουν εκτιμώντας ότι είναι "λίγοι" για την ομάδα και πως δεν έχουν τις δυνατότητες να κάνουν τη διαφορά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη "μαύρη λίστα" του Άρνεσεν και λογικό είναι εδώ που τα λέμε αφού ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα μπροστά του σημαντικά παιχνίδια για τα πλέι οφ, ωστόσο υπάρχει η βεβαιότητα ότι Δανός θα εισηγηθεί την αποχώρηση παικτών που θα προκαλέσουν αίσθηση! Αυτό που λέγεται, δηλαδή, είναι ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου θα "τελειώσει" και μερικούς ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στα λεγόμενα "μεγάλα" ονόματα της ομάδας!

Πάντως, αν κρίνουμε από την απόδοση κάποιων συγκεκριμένων παικτών στο ματς με τον Παναθηναϊκό, βλέπε Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς για ποιους …χτυπάει η καμπάνα! Όπως και να έχει, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Άρνεσεν θα προχωρήσει σε …αποψίλωση του τωρινού ρόστερ και πως θα κάνει αρκετές μεταγραφές για να φτάσει το επίπεδο της ομάδας εκεί που το θέλει.   

ΠΟΙΟΣ ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ είναι το πουλέν του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ; Διάβασε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags