Δεν είναι πληροφορία από το ρεπορτάζ, αλλά εκτίμηση ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ
καλά την πιάτσα. Ότι, δηλαδή, είναι πιθανό ο Νάτσο Σκόκο να έρθει στην Ελλάδα, όχι για χάρη της ΑΕΚ, που τον πρεσάρει εδώ και πολύ καιρό, αλλά για άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα!

Πριν αποκαλύψουμε τι ακούγεται και ποια μπορεί να είναι αυτή η ομάδα, να πούμε πρώτα δύο σίγουρα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι ο "υδραυλικός" έχει επαφές με την Ένωση και πως ο παίκτης είναι η μεγάλη καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το δεύτερο είναι ότι ο Σκόκο δε βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Κιτρινόμαυρους και πως μπορεί, αν βρεθεί μια ομάδα, ακόμα κι από την Ελλάδα, να του δώσει καλύτερο συμβόλαιο, θα το προτιμήσει! Και πάνω εδώ έρχεται μια φημολογία που λέει ότι είναι πιθανό, όσο ο παίκτης δεν παίρνει την απόφαση να πει το "ναι" στην Ένωση, να προκύψει ενδιαφέρον από άλλον μνηστήρα, αντίπαλο της Ένωσης!

Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης και έχει από πέρυσι στη λίστα του τον Αργεντινό. Το όνομα του Σκόκο είχε ακουσθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι για τους "ερυθρόλευκους", αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τώρα, που ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται, όπως εκτιμάνε καλοί γνώστες της αγοράς, οι Πειραιώτες να "ψηθούν" για τον "υδραυλικό", ειδικά από τη στιγμή που δεν κλείνει στην ΑΕΚ.

Μία τέτοια κίνηση, βέβαια, θα έχει διπλό σκοπό, αφού πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θα πλήξει και επικοινωνιακά ένα σημαντικό αντίπαλο των νταμπλούχων. Ακραίο σενάριο, αλλά όχι απίθανο…

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!