Facebook Pixel Έκλεισε στον Ολυμπιακό η "καψούρα" του Μαρινάκη!
| 2015-06-04 21:15:00

Έκλεισε στον Ολυμπιακό η "καψούρα" του Μαρινάκη!

Έκλεισε στον Ολυμπιακό η "καψούρα" του Μαρινάκη!

Νέα μεταγραφή στο Λιμάνι με Έλληνα άσο! Ποιος συμφώνησε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και πόσα χρήματα έδωσαν οι Πειραιώτες για το deal; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ...

Κανονικά συνεχίζονται τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, παρότι πλέον υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει αλλαγή προπονητή και απόλυση του Βίτορ Περέιρα.

Ο σχεδιασμός των νταμπλούχων Ελλάδας για την επόμενη σεζόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, όπως η αγορά του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς από την Άντερλεχτ.

Στο Λιμάνι ωστόσο θέλουν το φετινό καλοκαίρι να επενδύσουν και σε Έλληνες παίκτες και γι΄ αυτό πριν λίγες ημέρες έκλεισαν ίσως το πιο "hot" όνομα από την ελληνική αγορά! Μιλάμε για μία εξαιρετική μεταγραφή τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της ομάδας.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, πληροφορίες στης στήλης "SportDog Penalty", ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς την περασμένη εβδομάδα υπήρξε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του! Ο νεαρός άσος συμφώνησε με τους Πειραιώτες, ενώ ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος, τα βρήκε με τη Φορτούνα, την ομάδα του ποδοσφαιριστή που τον παραχώρησε φέτος δανεικό στον Αστέρα Τρίπολης. 

Το deal έκλεισε στις 500.000 ευρώ, ποσό που έδωσαν οι "ερυθρόλευκοι" στο σύλλογο του Ντύσελντορφ, όμως παρότι το θέμα θεωρείται τελειωμένο, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πάρα πολλά από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς πιστεύουν στον Έλληνα άσο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιαννιώτας αποτελεί την ποδοσφαιρική αδυναμία του Βαγγέλη Μαρινάκη! Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε προσπαθήσει να τον φέρει στο Λιμάνι και πριν λίγα χρόνια, όταν έπαιζε ακόμα στον Άρη, δίνοντας χρήματα στους "κίτρινους", ωστόσο το θέμα δεν είχε προχωρήσει.

Και μία ακόμα αποκάλυψη για την υπόθεση του Γιαννιώτα που μάλλον δεν έχει πια μεγάλη σημασία. Την απόκτηση του παίκτη είχε ζητήσει και ο Βίτορ Περέιρα, λέγοντας χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της διοίκησης πως είναι ο μοναδικός Έλληνας από τη Σούπερ Λίγκα που θα ήθελε στον Ολυμπιακό...

ΒΟΜΒΑ ME ΜΑΞΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ θέλει να ρίξει μεγάλη ελληνική ομάδα! Διαβάστε την αποκάλυψη ΕΔΩ 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags