Facebook Pixel Απίστευτη γκαντεμιά για Μήτρογλου!
| 2015-06-08 23:45:00

Απίστευτη γκαντεμιά για Μήτρογλου!

Απίστευτη γκαντεμιά για Μήτρογλου!

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα φορ και ποιος μπορεί να του χαλάσει την επόμενη μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του; O Σκύλος, που μυρίζεται τα πάντα, έχει το παρασκήνιο...

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και το φετινό καλοκαίρι, καθώς έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό πως δε θα προσπαθήσει να παραμείνει έστω και ως δανεικός πάλι στον Ολυμπιακό, ενώ σε καμία περίπτωση δε σκέφτεται την παραμονή του στη Φούλαμ, στην οποία ανήκει.

Ο "Μητρογκόλ" πέρασε μία μέτρια σεζόν, καθώς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ειδικά μετά την αποχώρηση Μίτσελ, είδε αρκετά ματς από τον πάγκο, χάνοντας τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα κυρίως από τον Χάρα.

Όλα αυτά χάλασαν την ψυχολογία του Έλληνα επιθετικού και γι΄ αυτό μετά από συζητήσεις με τον μάνατζέρ του, αποφάσισε να ψαχτεί για άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι δεν …έβγαλε μάτια με την απόδοσή του, ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, προσφέροντας μεγάλο συμβόλαιο στον ίδιο και ένα σημαντικό ποσό στη Φούλαμ.

Φαβορί μέχρι και πριν λίγες ημέρες ήταν η Φενέρμπαχτσέ, ωστόσο μάλλον τα δεδομένα αλλάζουν σημαντικά, αν τελικά υπάρξει την Τρίτη συμφωνία με τον Βίτορ Περέιρα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεργάστηκε με τον Μήτρογλου για κάποιους μήνες στον Ολυμπιακό και οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες. Γι΄ αυτό είναι πολύ πιθανό, αν και εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός πάει στην τουρκική ομάδα, να μπει φρένο στην απόκτηση του διεθνούς φορ.

Πού να το περίμενε, δηλαδή, ο Μήτρογλου ότι θα έβρισκε ξανά στο δρόμο του τον Περέιρα και ότι, μάλιστα, θα του χάλαγε μια καλή μεταγραφή…

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags