Facebook Pixel Παίρνει σκούπα ο Δέλλας!
| 2015-06-13 22:30:00

Παίρνει σκούπα ο Δέλλας!

Παίρνει σκούπα ο Δέλλας!

Τσουνάμι αποχωρήσεων έρχεται στην ΑΕΚ! Ένα κάρο παίκτες είναι στη μαύρη λίστα του Κολοσσού. Ποιοι θα πάρουν πόδι και για ποιο λόγο; Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Μπορεί ο Τραϊνός Δέλλας να ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, συζητώντας για την επόμενη μέρα στην ομάδα, να διατηρηθεί ο κορμός του τωρινού ράστερ, ωστόσο ο Έλληνας προπονητής γνωρίζει ότι πρέπει να αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ, ή δε θεωρούνται παίκτες πρώτης γραμμής.

Ο βασικός στόχος είναι να φτιαχτεί μία ομάδα που θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και γι΄ αυτό ο Κολοσσός αναμένεται τις επόμενες μέρες που θα τρέξει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά να εισηγηθεί ποιοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Η μαύρη λίστα του Δέλλα είναι έτοιμη και σ΄ αυτή συμπεριλαμβάνονται αρκετά ονόματα που δεν υπολογίζονται ενόψει Σούπερ Λιγκ, ενώ για κάποιους άλλους το μέλλον είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Καταρχήν, οι σίγουροι "φευγάτοι"είναι ο Άλεξ Ντακόλ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και δεν υπάρχει καμία διάθεση να ανανεωθεί. Στην πόρτα της εξόδoυ βρίσκεται και ο Βασίλης Ρόβας, παρόλο που τα συμβόλαιό του λήγει το 2016, ενώ υπ΄ ατμόν είναι ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος δεσμεύεται μέχρι τα 2017.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει επίσης ο Φώτης Καραγκιολίδης, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το 2016, ενώ πολύ πιθανό να μπουν στη σχετκά λίστα είναι και οι Σαρρής, Γροντής, Φαγέ, Ζόριτς και Κριστάντους. Οι τέσσερις πρώτοι μπορεί να δοθούν δανεικοί για να πάρουν περισσότερες εμπειρίες και να επιστρέψουν του χρόνου στην ομάδα πιο έτοιμοι, ενώ για τον τελευταίο όλα είναι ανοιχτά, αν και υπάρχει η άποψη ότι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεγάλη κατηγορία. 

Παράλληλα, οι Αργυρίου, Ντούμπερετ, Ζιβάνοβιτς, Παληαρούτας, Τσεβάς και Θαναηλάκης, οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί φέτος δανεικοί, αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, επομένως, αναμένεται κύμα αποχωρήσεων στην Ένωση, ενώ στους παίκτες που δε θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στην ομάδα μπορεί να συμπεριληφθεί και ο Νίκος Γεωργέας, αν και εφόσον αποφασίσει τελικά να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags