Facebook Pixel Πάει για διεθνή άσο, πρώην του ΠΑΟΚ, ο Αστέρας!
| 2015-06-16 23:15:00

Πάει για διεθνή άσο, πρώην του ΠΑΟΚ, ο Αστέρας!

Πάει για διεθνή άσο, πρώην του ΠΑΟΚ, ο Αστέρας!

Έτοιμη να "χτυπήσει" νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αυτή τη στιγμή είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας, είναι η ομάδα της Τρίπολης! Ο SportDog αποκαλύπτει… 

Μπορεί το μοντέλο με τους Λατίνους να είναι απόλυτα πετυχημένο, ωστόσο οι Αρκάδες θέλουν να αλλάξουν στρατηγική, καθώς υπάρχει η άποψη μέσα στη διοίκηση, πως όσο η ομάδα αποτελείται από ξένους ποδοσφαιριστές, τόσο πιο δύσκολα θα "δεθεί" μαζί της ο κόσμος.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, έχουν αποκτηθεί ήδη δύο Έλληνες ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ο Απόστολος Γιάννου και ο Ταξιάρχης Φούντας, που βρίσκονταν στο στόχαστρο κι άλλων καλών ομάδων.

Οι συγκεκριμένοι, πάντως, φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Αστέρας σκοπεύει να πάρει παίκτες και από το ...πάνω ράφι. Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, η στήλη "SportDog Penalty", οι Αρκάδες το τελευταίο διάστημα κυνηγούν το ...θαύμα με την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη!

Ο νεαρός άσος, που αγωνίστηκε φέτος στη Φούλαμ, αλλά ανήκει στη Λεβερκούζεν, αποτελεί τον διακαή πόθο των ιδιοκτητών της ομάδας, οι οποίοι ελπίζουν πως θα καταφέρουν να τον φέρουν στην Τρίπολη ως δανεικό, όπως έγινε πέρυσι με τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Μάλιστα, ποντάρουν πολλά και στον μάνατζέρ του, τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος θυμίζουμε ότι είναι ατζέντης και του Γιαννιώτα. Βέβαια, το δύσκολο είναι να πείσουν τον διεθνή μπακ, ο οποίος για την ώρα δε σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ σε όλες τις συνεντεύξεις του έχει ξεκαθαρίσει, πως όταν γίνει αυτό, θα είναι για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, πρόσφατα και ο Γιώργος Σαββίδης υποσχέθηκε σε μία διαδικτυακή συζήτηση, ότι θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει πίσω στην Τούμπα. Λέτε να κάνει τέτοιο χουνέρι ο Αστέρας; Δε θα είναι η πρώτη φορά πάντως... 

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ θέλει ο Καραγκούνης για διάδοχο του Μαρκαριάν στην Εθνική; Διάβασε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags