Facebook Pixel "Έγραψε" Ολυμπιακό και πάει Παναθηναϊκό!
| 2015-06-24 21:45:00

"Έγραψε" Ολυμπιακό και πάει Παναθηναϊκό!

"Έγραψε" Ολυμπιακό και πάει Παναθηναϊκό!

Ποιος ξένος άσος, που βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών, "ανακοίνωσε" τη μεταγραφή-επιστροφή του στον αιώνιο αντίπαλο μέσω του Twitter; "Κλικ" κι έμαθες…
 

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό με το "βαρύ" 3-0, να προχωρήσει σε "δυνατές" μεταγραφές, προκειμένου να ανακτήσει τα σκήπτρα εντός συνόρων, ήταν επόμενο να προκύψουν μεταγραφικές κόντρες μεταξύ των δύο "αιωνίων". Δεν είναι, άλλωστε, τόσοι πολλοί οι παίκτες υψηλού επιπέδου που κυκλοφορούν στην μπασκετική αγορά, οπότε μοιραία υπάρχουν κοινοί στόχοι ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ένα όνομα, λοιπόν, που -μετά τον Κώστα Σλούκα- "έπαιξε" δυνατά τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ήταν αυτό του Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ γράφτηκε (και σε "ερυθρόλευκα" Μέσα) πριν από μερικές μέρες ότι εξετάζεται από τους Πειραιώτες, ενώ το όνομά του ακούστηκε ξανά για τους πρωταθλητές, όταν προέκυψε το "διαζύγιο" με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Ωστόσο, ο παίκτης φαίνεται ότι προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον "αιώνιο" αντίπαλο, κάτι που ...αποκαλύφθηκε και με το αποψινό του ποστάρισμα στο Twitter. Ο 32χρονος άσος έμεινε ελεύθερος σήμερα από την Εφές Αναντολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς (θυμίζουμε ότι απέκτησε τον Μπράιαντ Ντάνστον) και λίγες ώρες αργότερα "ανέβασε" στο λογαριασμό του μια φωτογραφία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Μόνο τυχαία, βέβαια, δεν ήταν αυτή η κίνηση του Λάσμε, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του SportDog. Το γεγονός, μάλιστα, ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Γκαμπονέζος άσος καρφώνει μπροστά στον ...Γιώργο Πρίντεζη, φαίνεται ότι έχει επίσης τη σημασία του, με τον παίκτη να δείχνει ξεκάθαρα την επιλογή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στέλνοντας και το ανάλογο …μήνυμα προς τον Πειραιά.

ΕΞΑΛΛΟΙ στον Ολυμπιακό με αυτό που έκανε ο Σλούκας το βράδυ της Δευτέρας! Το ρεπορτάζ   ΕΔΩ   


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags