Facebook Pixel Αυτός θα είναι ο αντι-Μαυρίας στον ΠΑΟ!
| 2015-06-27 22:55:00

Αυτός θα είναι ο αντι-Μαυρίας στον ΠΑΟ!

Αυτός θα είναι ο αντι-Μαυρίας στον ΠΑΟ!

Στο Τριφύλλι συζήτησαν για τον νεαρό άσο με τον Γιάννη Αναστασίου και πήραν τις αποφάσεις τους. Διαβάστε το ρεπορτάζ του SportDog.

Ο Χάρης Μαυρίας δεν πρόλαβε να παίξει πολλά παιχνίδια στον Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή του στα πράσινα, ωστόσο στο κλείσιμο της σεζόν άφησε καλές εντυπώσεις και για αυτό τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και η διοίκηση είχαν συμφωνήσει πως θα κάνουν κίνηση για να τον κρατήσουν. Θετικός βέβαια ήταν και ο νεαρός άσος, ο οποίος βλέποντας το παράδειγμα του Σωτήρη Νίνη, πίστευε ότι άξιζε να μείνει στο Τριφύλλι και να προσπαθήσει να κάνει ένα «restart» στην καριέρα του!

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν και πλέον οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες. Η στήλη «SportDog Penalty» αναφέρει πως η Σάντερλαντ δεν είναι πρόθυμη για να νέο δανεισμό, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο και ότι θέλει να τον πουλήσει με... εξαψήφιο ποσό, το οποίο φυσικά δεν συζητάνε οι Πράσινοι.

Ωστόσο οι δυσκολίες δεν είναι μόνο οικονομικές, αλλά και αγωνιστικές, καθώς οι «μαυρόγατες» έχουν ενημερώσει τον νεαρό άσο πως είναι πρόθυμοι να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία, καθώς ο Άντβοκατ τους ενημέρωσε ότι θέλει να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ελπίζει για τον Μαυρία και για αυτό ήδη διοίκηση και Αναστασίου συζήτησαν για το πώς θα καλυφθεί το κενό του και για το αν πρέπει να γίνει κάποια έξτρα μεταγραφή. Σύμφωνα λοιπόν με όσα συζήτησαν, το Τριφύλλι θα καλύψει το κενό του... εσωτερικά, καθώς ο κόουτς θεωρεί πως μπορεί να τον αντικαταστήσει με τον Καλτσά!

Με ποιον (πολύ) γνωστό ποδοσφαιριστή είναι ζευγάρι η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Κλικ για φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags