Facebook Pixel Αυτούς φέρνει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό!
| 2015-07-04 23:15:00

Αυτούς φέρνει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό!

Αυτούς φέρνει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό!

Δεν έρχεται μόνος του στην Ελλάδα ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά φέρνει και παικταράδες! Ποιο είναι το διπλό "χτύπημα" που ετοιμάζεται από την Πόρτο; Ο SportDog αποκαλύπτει...
 

Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πάγκου της ομάδας.

Αν και απομένουν ακόμα μερικές τυπικές λεπτομέρειες με τη Σπόρτινγκ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πιάσει ήδη δουλειά στους "ερυθρόλευκους" και "χτενίζει" την αγορά για να βρει τους παίκτες που χρειάζονται για να κλείσουν σημαντικές "τρύπες" στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Επειδή ο Σκύλος βρίσκεται παντού και …μυρίζεται τα πάντα, έμαθε ότι ο Σίλβα θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό δύο ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία, σε θέσεις που θα ενισχύσουν πολύ τους νταμπλούχους.

Ο πρώτος είναι ο Εβάντρο Γκέμπελ, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πόρτο, μετρώντας 21 συμμετοχές με 1 γκολ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και είναι "παιδί" του Μάρκο Σίλβα από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Εστορίλ.

Ο Εβάντρο με την Εστορίλ σημείωσε 14 τέρματα σε 53 συμμετοχές και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε την Πόρτο να ξοδέψει 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι. Αξιοσημείωτη είναι και η χρονιά που έκανε με τον Ερυθρό Αστέρα (σεζόν 2011-2012), όταν και είχε 13 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Δείτε τον σε δράση... 



Ο δεύτερος παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μάρκο Σίλβα είναι ο 24χρονος εξτρέμ Ερνάνι, ο οποίος ανήκει κι αυτός στην Πόρτο και μάλιστα της κόστισε 2,9 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τη Βιτόρια Γκιμαράες, στην οποία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Ερνάνι είναι δεξιοπόδαρος, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν το 2013-2014, όταν σε 32 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες, πέτυχε 10 γκολ.

Δείτε τον σε δράση... 



Ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να αποκτήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές έχοντας ως μεγάλο ατού τον Μάρκο Σίλβα που τους γνωρίζει, με την περίπτωση του Εβάντρο να εξετάζεται ως κανονική μεταγραφή, ενώ αυτή του Ερνάνι και με υπό το καθεστώς του δανεισμού. 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags