Facebook Pixel Τρομερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καπίνο!
| 2015-07-09 13:00:00

Τρομερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καπίνο!

Τρομερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καπίνο!

Πότε και με ποιον τρόπο προσπάθησαν οι Ερυθρόλευκοι να πάρουν τον διεθνή γκολκίπερ; Ποιος Τζιγγερικός τον άρπαξε τελικά και με πόσα; Δε θα πιστεύετε αυτά που θα διαβάσετε!

Η περίπτωση του Καπίνο "έπαιξε" πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό πριν λίγες ημέρες ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Ρομπέρτο, ενώ το όνομά του συντηρείται ακόμα στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, μιας και σήμερα το συνήθως έγκυρο "Kicker" γράφει ότι οι Πειραιώτες, μαζί με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τον Έλληνα γκολκίπερ.

Με αφορμή, λοιπόν, το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από το Λιμάνι για τον διεθνή τερματοφύλακα, ο SportDog φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα στον παίκτη και τους "ερυθρόλευκους".

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι πριν ο Καπίνο ενσωματωθεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τσεκάρει τον πιτσιρικά, τότε, πορτιέρο από την εποχή που αγωνιζόταν στον Αετό Κορυδαλλού. Είχαν αποφασίσει να τον φέρουν στου Ρέντη και η μεταγραφή θεωρούνταν "κλεισμένη". Ωστόσο, επειδή η ομάδα του ζήτησε ως ένα μικρό αντάλλαγμα μία εμφάνιση και μερικές μπάλες, η μετακίνηση χάλασε! 

Μάλιστα, στέλεχος του Ολυμπιακού είχε πει τότε χαρακτηριστικά ότι ..."δεν είναι δυνατόν ομάδα του Πειραιά να ζητάει από τον Ολυμπιακό ανταλλάγματα"!

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Λιβαθηνός, που ήταν επί Τζίγγερ ακόμα στον Παναθηναϊκό τεχνικός διευθυντής, άρπαξε τον παίκτη προσφέροντας περίπου 17.000 ευρώ στον Αετό Κορυδαλλού!

Η εξέλιξη της καριέρας του Καπίνο είναι γνωστή σε όλους και το φοβερό είναι, φυσικά, ότι τώρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει έναν παίκτη με αρκετά χρήματα (δεσμεύεται με 4ετές συμβόλαιο στη Μάιντς), ενώ πριν από μερικά χρόνια θα μπορούσε να τον είχε κάνει δικό του δίνοντας μόνο μερικές ...μπάλες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτή η μεταγραφή του ΠΑΟΚ θα προκαλέσει ντόρο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags