Facebook Pixel Η μεγάλη «γκάφα» του Ολυμπιακού με Καπίνο!
| 2015-07-15 23:45:00

Η μεγάλη «γκάφα» του Ολυμπιακού με Καπίνο!

Η μεγάλη «γκάφα» του Ολυμπιακού με Καπίνο!

Τρομερό παρασκήνιο για τον διεθνή άσο που θα φοράει πλέον τα ερυθρόλευκα. Διαβάστε στον SportDog τι συνέβη και τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Στέφανος Καπίνο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο άλμα για την ...αντίπερα όχθη, μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό και το σύντομο πέρασμά του από τη Μάιντς.

Με αφορμή, λοιπόν, τη μεταγραφή του στο Λιμάνι, ο SportDog φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα
τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα στον παίκτη και τους "ερυθρόλευκους".

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι πριν ο Καπίνο ενσωματωθεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τσεκάρει τον πιτσιρικά, τότε, πορτιέρο από την εποχή που αγωνιζόταν στον Αετό Κορυδαλλού. Είχαν αποφασίσει να τον φέρουν στου Ρέντη και η μεταγραφή θεωρούνταν "κλεισμένη". Ωστόσο, επειδή η ομάδα του ζήτησε ως ένα μικρό αντάλλαγμα μία εμφάνιση και μερικές μπάλες, η μετακίνηση χάλασε! 

Μάλιστα, στέλεχος του Ολυμπιακού είχε πει τότε χαρακτηριστικά ότι ..."δεν είναι δυνατόν ομάδα του Πειραιά να ζητάει από τον Ολυμπιακό ανταλλάγματα"!

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Λιβαθηνός, που ήταν επί Τζίγγερ ακόμα στον Παναθηναϊκό τεχνικός διευθυντής, άρπαξε τον παίκτη προσφέροντας περίπου 17.000 ευρώ στον Αετό Κορυδαλλού!


Τώρα όμως και φυσικά με περισσότερα χρήματα, ο Καπίνο φόρεσε τα ερυθρόλευκα, έστω και αν υπήρξε καθυστέρηση για μερικά χρόνια...

*** Ατάκα Νικοπολίδη για Καπίνο που θα συζητηθεί! Σίγουρα δεν θα αρέσει στους φίλους του ΠΑΟ, διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags