Facebook Pixel Βόμβα Τούντορ!
| 2015-07-27 22:45:00

Βόμβα Τούντορ!

Βόμβα Τούντορ!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παίρνει πάλι τη σκούπα και ετοιμάζει νέο κύμα αποχωρήσεων! Ποιο μεγάλο όνομα δεν υπολογίζει και έχει ζητήσει να φύγει; O SportDog αποκαλύπτει... 

Όσοι νομίζουν πως οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟΚ τελείωσαν με την εντολή στους Ρασβάν Ρατς, Μάαρτεν Μάρτενς και Εγιάλ Γκολάσα να βρουν ομάδα, είναι πολύ γελασμένοι, καθώς πολύ σύντομα θα υπάρξει και δεύτερο κύμα αποχωρήσεων!

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις των νέων παικτών που θα κουνήσουν μαντήλι θα γίνουν πολύ σύντομα, ενώ αυτή τη φορά στη μαύρη λίστα αναμένεται να βρίσκονται και Έλληνες παίκτες, εκ των οποίων ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. 

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει σχηματίσει πλέον τη δική του άποψη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ μέσα από τις προπονήσεις και τα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα και έχει αποφασίσει ποιοι είναι οι παίκτες που δεν του κάνουν.

Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, η έγκυρη στήλη "SportDog Penalty", ο Κροάτης τεχνικός δε βλέπει με καθόλου καλό μάτι την παρουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει να τρέξουν οι διεργασίες για την αποχώρησή του από τον σύλλογο, ενώ την ίδια μοίρα φαίνεται να έχει και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Και οι δύο παίκτες, βέβαια, έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, οπότε θα πρέπει να πληρωθούν (πράγμα πολύ δύσκολο) για να αποδεσμευτούν, ή να φέρουν πρόταση από άλλη ομάδα.

Αν γίνει το δεύτερο, τότε όλοι θα είναι χαρούμενοι, αν όμως δε βρουν άλλο σύλλογο, τότε μάλλον ο Τούντορ θα πρέπει να συμβιβαστεί με την παρουσία τους, ακόμα και αν δεν τους πιστεύει.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι ο Κροάτης έχει ζητήσει ήδη την απόκτηση ενός έμπειρου δεξιού μπακ, ενώ για τον "Σάλπι" έχει πληροφορηθεί ότι το συμβόλαιο του είναι πολύ υψηλό και δύσκολα μπορεί να "σπάσει"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι θα ρίξει τα τσιμέντα ο Σαββίδης;


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags