Facebook Pixel Γίνεται η σφαγή του αιώνα για άσο του Ολυμπιακού!
| 2015-08-10 23:30:00

Γίνεται η σφαγή του αιώνα για άσο του Ολυμπιακού!

Γίνεται η σφαγή του αιώνα για άσο του Ολυμπιακού!

Ποιος Μαζουάκου, ποιος Ρομπέρτο, ποιος Μιλιβόγιεβιτς και ποιος Κασάμι; Για άλλον ξένο ποδοσφαιριστή "σφάζονται" τρεις(!) ομάδες και δίνουν τρελά λεφτά στους Ερυθρόλευκους!
 

Τι τελευταίες ημέρες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και τις προτάσεις που αναμένεται να φτάσουν στο Φάληρο πριν φύγει ο Αύγουστος.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μαζουακού, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κασάμι, ο οποίος ψάχνει ομάδα στην Αγγλία. Ανάλογος ντόρος, βέβαια, γίνεται και με τον Ρομπέρτο, ο οποίος ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως θα φύγει μόνο αν έρθει μία σπουδαία προσφορά από ομάδα ανώτερου επιπέδου. Επίσης, καθημερινά είναι τα ρεπορτάζ και για το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Μιλιβόγιεβιτς.

Για κανέναν, όμως, από τους παραπάνω, δεν έχει δεχθεί τόσο ισχυρό πρέσινγκ ο Ολυμπιακός όσο δέχεται για έναν άλλον ξένο της ομάδας. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα, ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν είναι οι μοναδικοί που τον τσεκάρουν. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, τον ακραίο μπακ των Πειραιωτών παρακολουθούν άλλες τρεις ομάδες που έχουν την πρόθεση να προσφέρουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν! 

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δε θέλουν να τον χάσουν (έχει φτιάξει εξαιρετικό δίδυμο με τον Πάρντο) και θα προτιμούσαν το φετινό καλοκαίρι να πουλήσουν τον Μαζουάκου... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έπαθαν την πλάκα τους με Καμπιάσο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags