Facebook Pixel Εκδίκηση για Φινμπόγκασον, "μήνυμα" στον Πειραιά!
| 2015-08-12 11:30:00

Εκδίκηση για Φινμπόγκασον, "μήνυμα" στον Πειραιά!

Εκδίκηση για Φινμπόγκασον, "μήνυμα" στον Πειραιά!

Έτοιμος να «χαλάσει» μία προχωρημένη, κατά πληροφορίες, μεταγραφή των πρωταθλητών είναι ο Δικέφαλος! Τι θα κάνει και τι θα καταφέρει; Το μοναδικό παρασκήνιο στον sportdog! 

Η κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι κορυφώθηκε όταν οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να αρπάξουν μέσα από τα χέρια του Δικεφάλου τον Άλφερντ Φινμπόγκασον, τον κορυφαίο στόχο του Φρανκ Άρνεσεν για την "ασπρόμαυρη" επίθεση.

Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι βρήκε έναν τρόπο να πάρει, κατά κάποιο τρόπο, "εκδίκηση" για την "κλοπή" του Ισλανδού επιθετικού, επιχειρώντας να "χαλάσει" μία προχωρημένη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, μεταγραφή των πρωταθλητών.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, που δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και ήδη συζητιέται στο Λιμάνι το ενδεχόμενο του δανεισμού του σε κάποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Όπως γράφτηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα φαντάζει ένα πιθανός προορισμός για τον Έλληνα άσο, ο οποίος και πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο.

Ωστόσο, αυτή τη μετακίνηση μπορεί να την "μπλοκάρει" ο ΠΑΟΚ, ο οποίος από πέρυσι έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τον "Άγιαξ της Ηπείρου", με τη διπλή μεταγραφή των Κοροβέση-Χαρίση στην Τούμπα να αποτελεί μία τρανή απόδειξη. 

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι ο "χάρτης" του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει δικτυωθεί στη Βόρεια Ελλάδα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον ισχυρό, σε αυτά τα θέματα, Ολυμπιακό.

Κι αν δεν είναι δα κάτι φοβερό ότι ο ΠΑΟΚ θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή ενός δανεικού των Πειραιωτών, καθώς η λογική λέει ότι εύκολα θα βρεθεί άλλη ομάδα από το απέναντι "μπλογκ" για να αποκτήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, η κίνηση αυτή στην ουσία αποτελεί ένα "σπάσιμο" στον Ολυμπιακό, μία πρώτη, ενδεχομένως, "απάντηση" στην αρπαγή του Φινμπόγκασον, αλλά κι ένα ηχηρό "μήνυμα" προς το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το τρελό "ερυθρόλευκο" deal των 20 εκατομμυρίων!!!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags