Facebook Pixel Το πουλέν του Άρνεσεν στον Ολυμπιακό!
| 2015-08-18 10:30:00

Το πουλέν του Άρνεσεν στον Ολυμπιακό!

Το πουλέν του Άρνεσεν στον Ολυμπιακό!

Την ώρα που οι φήμες στη Θεσσαλονίκη λένε ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζουν νέο κάζο αλά... Φινμπόγκανσον στον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη "καψούρα" του Φρανκ Άρνεσεν έπιασε ήδη Λιμάνι!

Πρώτος ο SportDog μετέδωσε, με μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ, τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, για ενδιαφέρον-σφήνα του Ολυμπιακού για τον Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ, έναν επιθετικό που εξετάζει σοβαρά και ο ΠΑΟΚ, με τον μάνατζερ του παίκτη να κάνει δηλώσεις στη σημερινή "Arena", επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο.

Την ώρα, ωστόσο, που φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη μια ακόμα μεταγραφική "μάχη" ανάμεσα στις δύο ομάδες, ένας παίκτης-καψούρα του αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου κατάληξε ήδη στον Ολυμπιακό! Ο λόγος για τον Mανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αποκτήθηκε χθες από τους πρωταθλητές με στόχο να αποτελέσει τη μία "κολόνα" του φετινού κέντρου άμυνας των Ερυθρολεύκων.

Ελάχιστοι γνωρίζουν, λοιπόν, ότι ο Πορτογάλος αμυντικός, διεθνής με το Μαρόκο, αποτελεί ένα από τα μεγάλα πουλέν του Φρανκ Άρνεσεν, από την εποχή που ο Δανός βρισκόταν στην Τσέλσι και ο παίκτης αγωνιζόταν στην ομάδα - δεύτερο σπίτι του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, την Αϊντχόβεν.

Μιλάμε για τη διετία 2006-2008, όταν ο Ντα Κόστα, έχοντας συμπαίκτη (και καλό του φίλο) τον Ιμπραϊμ Αφελάι, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ολλανδική ομάδα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος στόπερ έκανε σπουδαία ματς δίπλα στον Βραζιλιάνο Άλεξ (δανεικός από την Τσέλσι - νυν στόχος του Ολυμπιακού) απέναντι στην Άρσεναλ για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τραβώντας την προσοχή του Φρανκ Άρνεσεν.

Ο Δανός είχε ξεχωρίσει τον Ντα Κόστα και έφτασε στο σημείο να εισηγηθεί τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, εξασφαλίζοντας το "οκ" της Αϊντχόβεν, με την οποία διατηρούσε συνεχώς δίαυλο επικοινωνίας (ήταν πρώην τεχνικός διευθυντής της). Ωστόσο, η μεταγραφή του Πορτογάλου στους "μπλε" δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω της άρνησης του Ζοσέ Μουρίνιο, αν και ο έμπειρος τεχνικός είχε πάντα αδυναμία στους συμπατριώτες του αμυντικούς, ενώ και ο παίκτης είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία να συνεργαστεί με τον "Special One".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόσα έδωσε ο Τίγρης στον Μπουανανότε; Πόόόσααα;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags