Facebook Pixel Σκάει κι άλλη μεγάλη επιστροφή μετά τον Αμπέντ!
| 2015-08-20 12:45:00

Σκάει κι άλλη μεγάλη επιστροφή μετά τον Αμπέντ!

Σκάει κι άλλη μεγάλη επιστροφή μετά τον Αμπέντ!

Τρελάθηκε ο Αλαφούζος! Μετά τον Αλγερινό μέσο, σκέφτεται και νέα μεταγραφή πρώην "πράσινου" άσου! Ποιον έβαλε στο μάτι και πότε θα τον "χτυπήσει"; Διαβάστε μόνο εδώ!

Φαίνεται πως η μεταγραφή του Μεχντί Αμπέντ δεν είναι και η τελευταία που θέλουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό, παρόλο που ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να φέρει πίσω τον Αλγερινό μέσο.

Οι Πράσινοι έχουν βάλει στο στόχαστρο έναν ακόμα πρώην άσο της ομάδας και περιμένουν να ευνοήσουν οι συνθήκες για να τον "χτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή!

Ο λόγος για τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σάντερλαντ και παραχωρείται από την αγγλική ομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιος σημαντικός "μνηστήρας" για τον Έλληνα άσο και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση, καθώς όσο περνάει ο καιρός και δε σκάει πρόταση, μειώνεται σημαντικά η τιμή του παίκτη.

Εκεί ποντάρουν οι Πράσινοι που θεωρούν ότι αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεν έχει προκύψει σημαντική προσφορά για τον διεθνή εξτρέμ, τότε θα μπορέσουν να χτυπήσουν την πόρτα της αγγλικής ομάδας και να διαπραγματευτούν, με ευνοϊκότερους όρους, την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στον Παναθηναϊκό να κινηθούν με την τακτική που χρησιμοποίησαν και στην περίπτωση του Αμπέντ, ποντάροντας πολλά στη μεγάλη επιθυμία του Μαυρία να ντυθεί ξανά στα πράσινα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα "βόμβα" στον μπασκετικό Παναθηναϊκό;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags