Facebook Pixel Είπε "όχι" σε 9.000.000!!!
| 2015-08-21 22:15:00

Είπε "όχι" σε 9.000.000!!!

Είπε "όχι" σε 9.000.000!!!

Ποια Τζένοα τώρα και ποια 7 μύρια; Άλλη ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα έκανε την τρελή πρόταση για τον Μαζουάκου αλλά ο Ολυμπιακός την αρνήθηκε! O SportDog αποκαλύπτει...  

Το πιο "καυτό" όνομα του καλοκαιριού είναι για τον Ολυμπιακό ο Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος έχει δείξει ξεκάθαρα πως θέλει να πάρει μεταγραφή, αν και στο Λιμάνι δεν ...καίγονται, ενώ έχουν ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους (μάνατζερ και ομάδες), πως τον πουλάνε μόνο με το κατάλληλο ποσό.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή, θέλουν να τον κρατήσουν και να δουλέψουν μαζί τουλάχιστον για ακόμα μία σεζόν και γι΄ αυτό έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης θα φύγει από την Ελλάδα, μόνο όταν έρθει μία σούπερ πρόταση με πάρα πολλά χρήματα. Άλλωστε, ήδη έχουν γίνει πολλές κρούσεις από το εξωτερικό και τα ποσά δεν ήταν μικρά.

Όλες αυτές τις μέρς έχουν διαρρεύσει στον Τύπο το ενδιαφέρον της Τζένοα, της Ίντερ και άλλων ιταλικών ομάδων, ωστόσο από άλλο πρωτάθλημα ήρθε η μεγαλύτερη προσφορά για τον αμυντικό των Ερυθρολεύκων και ποτέ δεν κυκλοφορήσε κάτι σχετικά.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty", η ομάδα που κατέθεσε -και έχει καταθέσει μέχρι στιμής- την καλύτερη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Μαζουάκου ήταν η Νιουκάστλ!

Η προσφορά ήταν στα 9 εκ. ευρώ και έφτασε πριν από περίπου έναν μήνα. Αν, φυσικά, οι "καρακάξες" την κατέθεταν σήμερα, στο Λιμάνι θα την έκαναν αποδεκτή. Τότε, πάντως, είπαν "όχι" και είχαν συγκεκριμένους λόγους. Στον Ολυμπιακό απέρριψαν αυτή τη σούπερ πρόταση, γιατί πίστεψαν μεγαλοατζέντηδες που υποσχέθηκαν πως θα έφερναν προτάσεις με μίνιμουμ τα 10 εκ. ευρώ από την Ιταλία. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, αυτή η πρόταση δεν έχει σκάσει και γι΄ αυτό στο Λιμάνι περιμένουν και δε βιάζονται.

Για την ιστορία, η Νιουκάστλ δεν τα ...έβαψε μαύρα μετά το "όχι" του Ολυμπιακού για τον Μαζουακού, αφού λίγες μέρες μετά "έσκασε" 12 εκατομμύρια ευρώ στην Άντερλεχτ και απέκτησε τον 21χρονο (στόπερ και μπακ) Μπεμπά!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελό ντόμινο με Ολυμπιακό και τέσσερα μεγαθήρια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags