Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ: Χοντρό παρασκήνιο με Τζανετόπουλο!
| 2015-08-21 23:15:00

ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ: Χοντρό παρασκήνιο με Τζανετόπουλο!

ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ: Χοντρό παρασκήνιο με Τζανετόπουλο!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με τον νεαρό αμυντικό της Ένωσης! Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο και τι παίζεται στο παρασκήνιο με Μελισσανίδη, Σεβίλλη και ...Τσιάρτα;

Η υπόθεση της πρότασης της Σεβίλλης στην ΑΕΚ για τον Ανταμ Τζανετόπουλo, είναι το θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα τα τελευταία 24ωρα και όπως έμαθε ο SportDog, κρύβει μπόλικο παρασκήνιο…

Ο νεαρός στόπερ ανήκει σε ένα από τα κορυφαία ελληνικά γραφεία agent, ιδιοκτησίας του Αντώνη Αποστολόπουλου, με top πελάτη του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Το συγκεκριμένο γραφείο λοιπόν, ποντάροντας στο ταλέντο, την εξέλιξη και το market που έχει πλέον ο Τζανετόπουλος, επιθυμεί διακαώς την αναπροσαρμογή αποδοχών του στην ΑΕΚ. Βέβαια, δεν έχουνε μεγάλο... άδικο, καθώς ο νεαρός άσος λαμβάνει 1.200 ευρώ μηνιαίως, όντας βασικός στην ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ.

Οι Κιτρινόμαυροι πάντως πίστευαν πολύ στο ταλέντο του και γι΄ αυτό του είχαν βάλει και ρήτρα, όμως τώρα κινδυνεύουν να τον χάσουν με 1.5 εκατομμύρια ευρώ, που είναι και το μπάι αουτ, τη στιγμή που αν το ψάξει, μπορεί να πουλήσει (είτε τώρα είτε στο μέλλον) σίγουρα με περισσότερα χρήματα, ειδικά από τη στιγμή που το γραφείο που τον εκπροσωπεί έχει τα κονέ στην Ιταλία κι όχι μόνο.

Γι΄ αυτό λοιπόν και πιέζουν πολύ την Ένωση για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty" θα φτάνουν σε εξαψήφιο νούμερο ετησίως, κάτι που φυσικά που θα επιφέρει και επέκταση του συμβολαίου του μετά το 2017 και με μεγαλύτερη ρήτρα.

Στον Μελισσανίδη, βέβαια, δεν αρέσει να τον …σέρνουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και γι΄ αυτό θέλει να τρέξει τη συγκεκριμένη υπόθεση στον δικό του χρόνο και με τους δικούς του όρους. Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση στη συζήτηση για το νέο συμβόλαιο, το οποίο ωστόσο επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Εκτός όμως από όλα αυτά, ο SportDog έχει μάθει και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό για την υπόθεση του Τζανετάπουλου. Ξέρετε με ποιον συνεργάζεται το γραφείο που ανήκει ο Άνταμ; Με τον Βασίλη Τσιάρτα, η άποψη του οποίου είναι ...ευαγγέλιο για την Σεβίλλη!

Γι΄ αυτό κι από τη στιγμή που φτάνουν προτάσεις από Σεβίλλη, Μπολόνια και άλλες ομάδες για τον νεαρό άσο, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί (αργά ή γρήγορα) να επισπεύσει τη διαδικασία για το νέο συμβόλαιο. Τουλάχιστον αυτό δείχνει να πιστεύει η πλευρά του Τζανετόπουλου, που στοχεύει σε ένα συμβόλαιο 120 ως 150.000 ευρώ το χρόνο! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Είπε "όχι" σε 9.000.000!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags