Facebook Pixel Σκάει πώληση βασικού στον Ολυμπιακό!
| 2015-09-01 23:00:00

Σκάει πώληση βασικού στον Ολυμπιακό!

Σκάει πώληση βασικού στον Ολυμπιακό!

Η λίστα του Μάρκο Σίλβα για το Τσάμπιονς Λιγκ "μαρτυράει" ότι έρχεται πρόταση για ενδεκαδάτο άσο των Ερυθρολεύκων! Ποιος είναι, πού μπορεί να πάει και γιατί φεύγει;
 

Όπως φαίνεται, οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό δεν τελείωσαν τη χθεσινή ημέρα, με την απόκτηση των Ιντέγιε-Ερνάνι, τις παραχωρήσεις των Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ και την αποδέσμευση του Χάρα.

Η είδηση για μία ακόμα μεταγραφική εξέλιξη στο Λιμάνι, που θα αφορά αυτή τη φορά πώληση, έρχεται μετά την ανακοίνωση της λίστας του Μάρκο Σίλβα για το Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία απουσιάζει βασικός ξένος άσος της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αν και έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στην προετοιμασία, έπαιξε βασικός στα περισσότερα φιλικά, αλλά και στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια από τον προπονητή του.

Μάλιστα, το πιο πιθανό είναι ο Σουηδός άσος να πωληθεί, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ "ζεστό" ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, όπου η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Μία εξέλιξη που φαίνεται να προτιμά και ο ίδιος ο παίκτης μετά την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τη θέση του (Ερνάνι) και το "κόψιμο" από την κορυφαία τη διασυλλογική διοργάνωση.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags