Facebook Pixel Ρωτήστε και τον Τζαβέλλα για το σκάνδαλο με Σίφο!
| 2015-09-10 23:30:00

Ρωτήστε και τον Τζαβέλλα για το σκάνδαλο με Σίφο!

Ρωτήστε και τον Τζαβέλλα για το σκάνδαλο με Σίφο!

Ο ΠΑΟ "εγκλημάτησε" με τον Κροάτη και ο πρώτος που έμαθε για τη στάση των Πρασίνων ήταν ο άσος του ΠΑΟΚ! Πού, πότε, πώς και γιατί; Θυμηθείτε το αποκαλυπτικό του Σκύλου!

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει πριν κάποιους μήνες με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και το "διαζύγιό" του με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της περσινής ομάδας και πολλοί, ακόμα κι εντός του συλλόγου, θεωρούσαν σίγουρη την παραμονή του.

Ο Κροάτης αμυντικός, όμως, αποφάσισε να συνεχίσει στην πατρίδα του, όχι επειδή του ...έλειψε, όπως έλεγαν τότε από τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από την πρόταση του Τριφυλλιού και περισσότερο από τη συμπεριφορά των Πρασίνων απέναντί του!

Ο SportDog είχε αποκαλύψει την ενόχληση του "Σίφο" από τα τέλη Μαΐου, όταν είχε δημοσιεύσει το διάλογο που είχε με τον φίλο του, Γιώργο Τζαβέλλα, στο τότε ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. 

Το αποκαλυπτικό θέμα, με τίτλο "Τι αποκάλυψε ο Σίλντενφελντ στον Τζαβέλλα;", ανέφερε ότι ο Κροάτης τα ...είχε πάρει με τους ανθρώπους του Τρφυλλιού για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν (και κυρίως επειδή δεν του είχαν κάνει αντιπρόταση, αν και δε ζητούσε πολλά χρήματα) και παρότι πολλοί τότε έσπευσαν να διαψεύσουν την εγκυρότητα της είδησης, σήμερα ήρθε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, να επιβεβαιώσει απόλυτα το ρεπορτάζ του Σκύλου.

Συγκεκριμένα, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna.gr, όπου ξεκάθαρα λέει πως δεν του φέρθηκαν καλά στο Τριφύλλι, μεταξύ άλλων αναφέρει για το θέμα του συμβολαίου του με τον Παναθηναίκό:

«Η προσφορά που μου έκαναν ήταν πολύ μικρότερη ακόμα και από το συμβόλαιο που είχα εκείνη τη στιγμή. Και τους απάντησα. "Συγγνώμη, τι είναι αυτό; Είναι λιγότερα χρήματα ακόμα κι από αυτά που παίρνω τώρα. Μετά από αρκετούς μήνες, επέστρεψαν και μου έκαναν μία πρόταση με το ίδιο ποσό που έπαιρνα εκείνη τη χρονιά. Τους απάντησα: "Πολύ ωραία... Τώρα είμαστε στο σημείο μηδέν. Τώρα μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Ήταν η τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού. Δεν το συζήτησαν καν. Και αυτή η στάση δεν ήταν μόνο σε εμένα, αλλά σε πολλούς άλλους παίκτες».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags