Facebook Pixel Απογοήτευσε με την Μπάγερν και φεύγει τον Γενάρη;
| 2015-09-18 22:30:00

Απογοήτευσε με την Μπάγερν και φεύγει τον Γενάρη;

Απογοήτευσε με την Μπάγερν και φεύγει τον Γενάρη;

Μπορεί να είναι μεγάλο ταλέντο αλλά στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν το δείχνει και αν συνεχίσει έτσι είναι πιθανό στον Ολυμπιακό να κάνουν αυτό που δεν έκαναν το καλοκαίρι.

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την Μπάγερν, καθώς ακολουθούν τώρα κάποια πολύ σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο από το παιχνίδι με τους Βαυαρούς βγήκαν κάποια θετικά και κάποια αρνητικά συμπεράσματα. Ορισμένοι παίκτες ξεχώρισαν με την παρουσία τους, άλλοι στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κάποιοι απογοήτευσαν...

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Αρτούρ Μαζουακού, η παραμονή του οποίου στον Ολυμπιακό πέρασε από ...40 κύματα το φετινό καλοκαίρι. Ο νεαρός μπακ ήταν αποφασισμένος να πάρει μεταγραφή, πίεσε με τον τρόπο του για να πετύχει τον σκοπό του, όμως οι Πειραιώτες αξίωναν πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσουν, η μεγάλη πρόταση δεν ήρθε (πάνω από 10 εκατομμύρια) και έτσι ο παίκτης φοράει και φέτος τα ερυθρόλευκα.

Ο Μαζουάκου λοιπόν, τόσο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος όσο και στο πρώτο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν, έδειξε πως ήταν ...εκτός αγώνα και ότι ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν και "αδιάφορο", ωστόσο ανάλογη ήταν η εικόνα του και στην προετοιμασία, στην οποία δεν έδωσε και το ...100%, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των συναδέλφων που ακολούθησαν την ομάδα.

Ο Γάλλος θεωρείται, πάντως, ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, αν και για την ώρα δεν το δείχνει αυτό και στο χορτάρι. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως προσεχώς θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση και θα μπορέσει να προσφέρει όσα και πέρυσι, ωστόσο δε θα τον ...περιμένουν για πάντα, αφού ήδη κάποιοι υποστηρίζουν ότι ίσως έγινε λάθος που δεν πωλήθηκε το καλοκαίρι.

Στο Λιμάνι θα του δώσουν χρόνο, αφού γνωρίζουν πως είναι καλός παίκτης, σύμφωνα με τα περσινά δείγματα που έχουν, ωστόσο αν δεν δουν αλλαγή στο παιχνίδι του, τότε είναι πολύ πιθανό το σενάριο να ψάξουν για αγοραστή ενόψει Γενάρη. Κάποιες καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, άλλωστε, σίγουρα θα ανεβάσουν κι άλλο τη χρηματιστηριακή του αξία...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags