Facebook Pixel Κίνηση από τον Μάρκο Σίλβα που θα συζητηθεί!
| 2015-09-19 14:30:00

Κίνηση από τον Μάρκο Σίλβα που θα συζητηθεί!

Κίνηση από τον Μάρκο Σίλβα που θα συζητηθεί!

Ποιον βασικό ξένο άσο και μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού σκέφτεται να στείλει στον πάγκο ο Πορτογάλος; Γιατί θα το κάνει και με ποιον θα τον αντικαταστήσει; 

Μπορεί το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου να ήταν μόλις το πρώτο πολύ δυνατό τεστ για τον φετινό Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του.

Το ταμείο που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός την επομένη της ήττας κόντρα στον γερμανικό σύλλογο σίγουρα δεν ήταν ...μείον, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο, ενώ καλή παρουσία είχαν και τα περισσότερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με τον Ντα Κόστα στην άμυνα και τον Ιντέγιε στην επίθεση να ξεχωρίζουν.

Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι παίκτες που δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, προβληματίζοντας τον τεχνικό των πρωταθλητών. Σίγουρα, σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος δεν έδειξε σε καμία περίπτωση το εξαιρετικό περυσινό του πρόσωπο.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών ήταν στην ουσία ο "αδύναμος κρίκος" της "ερυθρόλευκης" άμυνας και γενικά δε βοήθησε όσο οι υπόλοιποι την ομάδα στη "μάχη" που δόθηκε κόντρα σε έναν κορυφαίο αντίπαλο.

Μία εμφάνιση, βέβαια, για τον Γάλλο, που ήρθε να προστεθεί στις μέτριες πρώτες παρουσίες του στο πρωτάθλημα και προφανώς βάζει σε σοβαρές σκέψεις τον προπονητή του.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, αν δε "συνέλθει" ο Μαζουάκου, να αναγκαστεί ο Μάρκο Σίλβα να τον στείλει στον πάγκο, προκειμένου να τον "ταρακουνήσει". Μπορεί να μιλάμε για έναν παίκτη με εξαιρετικό ταλέντο, που βρίσκεται δεδομένα στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει τον Πορτογάλο να βγάλει εκτός 11άδας τον νεαρό μπακ, αν και εφόσον δεν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει άμεσα, στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου μπορεί να παίξει στη συγκεκριμένη θέση ο "πασπαρτού" και διακριθείς στον αγώνα με την Μπάγερν, Λεάντο Σαλίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρίβουν τα μάτια και τα χέρια τους στον Ολυμπιακό!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags