Facebook Pixel Στράβωσε καλό όνομα με Αναστασίου και την κάνει!
| 2015-10-07 13:30:00

Στράβωσε καλό όνομα με Αναστασίου και την κάνει!

Στράβωσε καλό όνομα με Αναστασίου και την κάνει!

Εξελίξεις στο Τριφύλλι που δεν λένε να ησυχάσουν με τίποτα παρά τις τελευταίες νίκες της ομάδας. Ποιος άσος τα έχει πάρει στο κρανίο και γιατί ετοιμάζει βαλίτσες; "Κλικ" κι έμαθες!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να κέρδισαν το δύσκολο ματς στην Ξάνθη και να έχουν μόνο μία απώλεια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ωστόσο φαίνεται ότι το έχει η μοίρα της ομάδας φέτος να αντιμετωπίζει πάντα προβλήματα.

Αυτή τη φορά το "θέμα" δεν είναι με τον Αναστασίου, αλλά με μεγάλο όνομα του συλλόγου, που κάνει σοβαρές σκέψεις αποχώρησης από την ομάδα τον Γενάρη!

Ο λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος παρουσιάζεται σκασμένος με τον προπονητή του για το γεγονός ότι τον έχει παραγκωνίσει στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει να μην τον υπολογίζει καθόλου.

Ο Κροάτης φορ φαίνεται ότι πληρώνει την κακή εμφάνιση στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Αναστασίου να μην τον έχει χρησιμοποιήσει ξανά από τότε. Ο παίκτης θεωρεί υπερβολική και άδικη την απόφαση του κόουτς να τον πετάξει ουσιαστικά εκτός ομάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. 

Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση ότι ο Πέτριτς θα ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για το "πάγωμα" του προπονητή του, ενώ δεν αποκλείεται τον Γενάρη να κουνήσει μαντήλι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πέναλτι του Βοσκάκη στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags