Facebook Pixel Επιστροφή Σαλπιγγίδη και φήμες για μεγάλη ομάδα!
| 2015-10-13 21:45:00

Επιστροφή Σαλπιγγίδη και φήμες για μεγάλη ομάδα!

Επιστροφή Σαλπιγγίδη και φήμες για μεγάλη ομάδα!

Ο πολύπειρος επιθετικός ετοιμάζεται να γυρίσει στα γήπεδα και διάφορα σενάρια από τη Θεσσαλονίκη τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό πλάνο ενός ιστορικού συλλόγου!

Μπορεί ο Σαλπιγγίδης να απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, όταν αποχώρησε ξαφνικά από τον ΠΑΟΚ στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο ποτέ δεν ανακοίνωσε επίσημα ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.

Ο διεθνής επιθετικός δε βρήκε αυτό που ζητούσε και γι΄ αυτό δε συμφώνησε με κάποια ομάδα, ωστόσο είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αν τον Γενάρη παρουσιαστεί μία ενδιαφέρουσα προοπτική.

Ο παίκτης δε θέλει κρεμάσει τα παπούτσια του, θεωρεί ότι μπορεί να παίξει ακόμα μπάλα και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι κάνει ατομικές προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή, προκειμένου να είναι μάχιμος σε περίπτωση που σκάσει πρόταση από κάποιο σύλλογο.

Μάλιστα, διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι η επιστροφή του "Σάλπι" δε θα είναι για ομάδα μικρών δυνατοτήτων, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, ενώ φήμες λένε ότι μεγάλη ΠΑΕ ήδη σκέφτεται πολύ ζεστά την περίπτωσή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέο τραγικό σκηνικό με Χολέμπας πριν τον Αραβίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags