Facebook Pixel Κορυφαίο όνομα σε μεγάλη ομάδα κράζει τον κόουτς!
| 2015-11-06 22:15:00

Κορυφαίο όνομα σε μεγάλη ομάδα κράζει τον κόουτς!

Κορυφαίο όνομα σε μεγάλη ομάδα κράζει τον κόουτς!

Επιθετικός με πορεία, αγαπημένος των οπαδών, έχει χοντρό "θέμα" με τον προπονητή του. Ποιος είναι ο άσος που ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τα αποδυτήρια και για ποιο λόγο;
 

Μπαρούτι μυρίζουν τα αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας, καθώς κορυφαίο όνομα τα έχει με τον προπονητή και ετοιμάζεται να ξεσπάσει, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συμπαίκτες του.

Ο παίκτης είχε εξαρχής "θέματα" με τον τεχνικό του συλλόγου, ωστόσο η σταγόνα ξεχείλισε όταν στο τελευταίο ματς τον άφησε επιδεικτικά εκτός πλάνων.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος "βράζει" με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο έμπειρος κόουτς όχι μόνο δε χρησιμοποιήσε τον Ισπανό φορ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την περασμένη Τετάρτη, αλλά τον άφησε κι εκτός αποστολής, παρόλο που είχε βγει κανονικά το δελτιό του από την ΕΠΟ.

Ο έμπειρος επιθετικός περίμενε πώς και πώς να κάνει το ντεμπούτο του ξανά μπροστά στον κόσμο του Άρη, ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος τού τη χάλασε, δείχνοντας ότι στην παρούσα φάση δεν τον υπολογίζει.

Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή του Ισπανού άσου ήταν προσωπική κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη, προκειμένου να "ζεστάνει" τον κόσμο της ομάδας, με τον έμπειρο προπονητή να διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

Το θέμα, βέβαια, είναι τώρα ότι ο Σέρχιο Κόκε είναι "τρελαμένος" με τον Έλληνα τεχνικό και κρατιέται για μην τα βάλει ανοιχτά μαζί του. Θα κάνει λίγη υπομονή να δει αν στα επόμενα ματς ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριλάβει στα πλάνα του και μετά αναμένεται να κάνει "επίθεση" στον έμπειρο κόουτς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πλακώθηκαν" στον ΠΑΟΚ - Τρελό σκηνικό με Πέλκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags