Facebook Pixel Χοντρό χουνέρι του Σαββίδη στον Άρνεσεν!
| 2015-11-09 23:30:00

Χοντρό χουνέρι του Σαββίδη στον Άρνεσεν!

Χοντρό χουνέρι του Σαββίδη στον Άρνεσεν!

Έχουν πάρει στο ψιλό τον Δανό στον ΠΑΟΚ. Μετά το κράξιμο και τις ειρωνείες του κόσμου, ήρθε και το απόλυτο άδειασμα από τον μεγαλομέτοχο! Μήπως μετράει μέρες στην Τούμπα;

Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημα του Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος πήρε το καλοκαίρι τα κλειδιά (αλλά και πολλά χρήματα) από τον Ιβάν Σαββίδη για να φτιάξει ένα ρόστερ νεανικό με ταλέντο και όρεξη για διακρίσεις.

Προς το παρόν το εγχείρημα αυτό δε δείχνει να πετυχαίνει, καθώς ο Δικέφαλος αποκλείστηκε εύκολα από την Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Είναι λογικό επομένως να υπάρχουν ...μουρμούρες τόσο για τον Ιγκόρ Τούντορ, όσο και για τον Άρνεσεν, τον οποίο και βαραίνει η μεγαλύτερη ευθύνη λόγω των μεταγραφών.

Την ίδια στιγμή, ο Δανός ξεκαθάρισε χθες, μετά τη νέα γκέλα απέναντι στον Πανθρακικό, ότι η διοίκηση στηρίζει απόλυτα το πλάνο του και τον Κροάτη προπονητή, ωστόσο φεύγοντας από την Τούμπα μάλλον κατάλαβε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη γι΄ αυτόν, καθώς άκουσε έντονες αποδοκιμασιές αλλά και ειρωνίες από τους οπαδούς.

Πάντως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό "χτύπημα" για τον Δανό, καθώς τις τελευταίες ημέρες είδε και τον Ιβάν Σαββίδη να του γυρνάει την πλάτη, προφανώς κι αυτός προβληματισμένος από τις καλοκαιρινές επιλογές του και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Όπως αποκαλύπτει η κορυφαία παρασκηνιακή στήλη στο διαδίκτυο, "SportDog Penalty", ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ "καπέλωσε" τον Φρανκ Άρνεσεν με την επιλογή του προσώπου για τη νέα θέση του τιμ μάνατζερ στον Δικέφαλο.

Ο Δανός ήθελε δικό του άνθρωπο από τη Γερμανία για το συγκεκριμένο πόσο, ο οποίος γνώριζε καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης τον απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες και επέβαλε τον Τάσο Κάκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκηνή ντροπής στην Τούμπα! Δείτε ρεζιλίκι... (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags