Facebook Pixel Ο... αντι-Μπούρμπος των 2.5 εκατ. ευρώ!!
| 2015-11-26 22:19:00

Ο... αντι-Μπούρμπος των 2.5 εκατ. ευρώ!!

Ο... αντι-Μπούρμπος των 2.5 εκατ. ευρώ!!

Αυτή ναι, θα είναι μία κίνηση που θα συζητηθεί από τον Παναθηναϊκό. Ο SportDog αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο που «ακούγεται» για το Τριφύλλι και το πλάνο Στραματσόνι.

Και ενώ ακόμα, λόγω των όσων έγιναν στην Λεωφόρο, δεν έχει ντεμπουτάρει σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι, ξεκίνησαν τα σενάρια για τους παίκτες που θα φέρει από την Ιταλία τον Γενάρη.

Το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε λοιπόν, είναι αυτό του Ιμπραχίμα Εμπαγιέ, ο οποίος σύμφωνα με την ιταλική «Gazzeta» είναι πολύ πιθανό να έρθει στο Τριφύλλι ως δανεικός, αφού θεωρείται ως ένα από τους αγαπημένους παίκτες του νέου κόουτς του Παναθηναϊκού. Αυτόν άλλωστε είχε ξεχωρίσει ο Στραματσόνι από την ομάδα Νέων της Ίντερ, ενώ σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας τον ήθελε και στην Ουντινέζε, ωστόσο κόστιζε 2.5 εκατομμύρια ευρώ!!

Ο 21χρονος άσος λοιπόν, που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά, κυρίως ως μπακ, αλλά και ακραίος χαφ, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει σοβαρά το Τριφυλλί στο επόμενο διάστημα, ωστόσο για την ώρα το ενδιαφέρον είναι απλά... φιλολογικό!

Αυτό έμαθε ο SportDog και σας το μεταφέρει, καθώς σύμφωνα με μανατζερικές πηγές από την Ιταλία, με πρόσβαση στον "Στράμα", ο νέος κόουτς των Πρασίνων δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την αξιολόγηση του "πράσινου" ρόστερ.

Όταν, λοιπόν, γίνει αυτό, τότε και μόνο ο Ιταλός τεχνικός θα εισηγηθεί σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του και θα ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης. Στην πιάτσα των agent, όμως θεωρούν δεδομένο πως ο Στραματσόνι θα επικεντρώσει στην ιταλική αγορά, χρησιμοποιώντας τις άκρες του στην Serie Α΄ για να φέρει παίκτες που θα είναι, τουλάχιστον, καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Παναθηναϊκού...




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι γεγονός: Τεράστιο "μπαμ" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags