Facebook Pixel Απόφαση-σοκ σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!
| 2015-12-02 00:15:00

Απόφαση-σοκ σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!

Απόφαση-σοκ σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται σε ελληνικό σύλλογο. Τι "ανακοινώθηκε" προς τους ποδοσφαιριστές και τι τραγικό μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου;

Εμφανώς καλύτερη είναι η κατάσταση στη φετινή Σούπερ Λιγκ σε σχέση με πέρυσι, όπου τα ...κανόνια έσκαγαν δεξιά κι αριστερά και οι ομάδες, όπως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου, εγκατέλειπαν το πρωτάθλημα πριν το τέλος της σεζόν.


Ωστόσο, ο SportDog έμαθε πως υπάρχει σύλλογος που έχει μπει σε σοβαρές περιπέτειες και είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, να προχωρήσει σε αλλαγές που θα σοκάρουν.

Αναφερόμαστε στην Καλλονή, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανθρακικό, με μόλις επτά πόντους και θεωρείται από πολλούς το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Στη Μυτιλήνη, λοιπόν, πήραν μία απόφαση, η οποία θα προκαλέσει αντιδράσεις και σίγουρα θα απασχολήσει πολύ τις επόμενες μέρες.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη "SportDog Penalty", οι παίκτες της ομάδας ενημερώθηκαν από... υπεύθυνα χείλη, πως αν δεν πάρουν έστω τέσσερις βαθμούς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις τον Γενάρη!

Και δεν πρόκεται απλά για μία "απειλή", καθώς ρίχνοντας μια ματιά στα επόμενα ματς της Καλλονής, γίνεται αντιληπτό πως είναι ...ειλημμένη απόφαση η διοίκηση να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτή της απόφασης, καθώς τα παιχνίδια που απομένουν στους Νησιώτες είναι με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με Ατρόμητο στο Περιστέρι και με Ολυμπιακό εντός έδρας! Από πού, λοιπόν, θα βρουν τους τέσσερις βαθμούς;

Από την Ένωση του Πογιέτ που έχει βρει πλέον τα πατήματά της, από τον Ατρόμητο του Δέλλα που ...καίγεται για βαθμούς και νίκες, αφού επίσης κινδυνεύει, ή μήπως από τον ...Ολυμπιακό που κυνηγάει το αήττητο πρωτάθλημα; Γι΄ αυτό, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό, να υπάρξουν ...μαζικές απολύσεις, δηλαδή λύσεις συμβολαίων στην ομάδα, γεγονός που θα την αποδυναμώσει αρκετά.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, στο ματς με τον Ηρακλή, στις 3 Ιανουαρίου, να δούμε μία Καλλονή ...αγνώριστη με νέα πρόσωπα και πολλές αλλαγές στο ρόστερ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags