Facebook Pixel "Σκούπα" από Σίλβα! Μετά τον Ερνάνι "τρώει" τον...
| 2015-12-16 23:30:00

"Σκούπα" από Σίλβα! Μετά τον Ερνάνι "τρώει" τον...

"Σκούπα" από Σίλβα! Μετά τον Ερνάνι "τρώει" τον...

Παίρνει "κεφάλια" ο Πορτογάλος στον Ολυμπιακό! Ποιον άσο "τελειώνει" από την ομάδα αυτή τη φορά και για ποιο λόγο; Tι καψώνι τού έκανε και πότε; Αποκάλυψη στο sportdog! 

Αρκετές αποχωρήσεις αναμένονται τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους δε χωρούν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα. Πολλοί από αυτούς θα φύγουν ως δανεικοί για να γυρίσουν το καλοκαίρι, αφού ανήκουν στην κατηγορία των "ταλαντούχων", ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που θα αποχωρήσουν οριστικά από το Λιμάνι. 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει για παράδειγμα ο Ερνάνι, ο οποίος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την Πόρτο, σύμφωνα και με τα Μέσα της Πορτογαλίας, αλλά και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, η απόκτηση του οποίου το καλοκαίρι προκάλεσε μεγάλο ντόρο και ενθουσιασμό στην "ερυθρόλευκη" εξέδρα.

Ο λόγος για τον Άλμπερτ Φινμπόγκασον, ο οποίος είναι μόνιμα αναπληρωματικός πίσω από τον Ιντέγιε, ενώ με εξαίρεση το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ, δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου τους Πειραιώτες. Ακόμα και στο σημερινό ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπουλη κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.

Ο Ισλανδός είναι στη μαύρη λίστα του Μάρκο Σίλβα και παρότι έχει έρθει στο Λιμάνι ως δανεικός, είναι πάρα πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη και να γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Άλλωστε, ο κόουτς του Ολυμπιακού τού έχει δείξει ξεκάθαρα πως δεν τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα και ότι πολύ δύσκολα θα του δώσει ευκαιρίες σε ματς πρωταθλήματος, ενώ το... καψώνι που του έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι, ακόμα το φυσάει ο παίκτης. 

Όπως αναφέραμε και μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, παρότι η ομάδα του δεν... τράβαγε, ο Σίλβα έκανε μόνο δύο αλλαγές και άφησε μέσα τον φανερά κουρασμένο Ιντέγε. Την ίδια ώρα, ο Φινμπόγκασον ...καιγόταν στην προθέρμασνη, καθώς ο προπονητής του τον είχε σηκώσει για ζέσταμα από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και του είπε να καθίσει λίγα λεπτά πριν το τέλος, αφού αποφάσισε να μην κάνει τελικά τρίτη αλλαγή!

Λογικό λοιπόν είναι, μετά κι απ΄ αυτό, να φουντώνουν οι φήμες για άμεση αποχώρηση του "Φίνμπο" από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε και στην Ισλανδία λένε πως ο στράικερ των Πειραιωτών, θέλει να παίζει συνέχεια τους επόμενους μήνες, ώστε να είναι πανέτοιμος για το Euro. Αυτό προφανώς στο Λιμάνι δε θα γίνει, οπότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMΑ:

Το post του Γιαννιώτα ανάβει φωτιές στον Πειραιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags