Facebook Pixel Παίρνει από τον Ολυμπιακό τον "Μπεργκ" ο Μίτσελ!
| 2015-12-18 23:30:00

Παίρνει από τον Ολυμπιακό τον "Μπεργκ" ο Μίτσελ!

Παίρνει από τον Ολυμπιακό τον "Μπεργκ" ο Μίτσελ!

Άχτι φαίνεται ότι το έχει ο Ισπανός να ψωνίσει από την Ελλάδα. Εκεί που κοίταζε άσο του Τριφυλλιού, τώρα έβαλε στο μάτι παίκτη της πρώην ομάδας του. Αποκλειστικό ρεπορτάζ! 

Η Μαρσέιγ δεν πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και γι΄ αυτό ψάχνεται για δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη, κοιτάζοντας προς την ελληνική αγορά λόγω Μίτσελ. 

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει ποιοι ποδοσφαιριστές αξίζουν από τη Σούπερ Λιγκ και έχοντας στα χέρια του αρκετά χρήματα να διαχειριστεί ετοιμάζεται για κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο γαλλικός σύλλογος κοιτάζει, μεταξύ άλλων, για έναν φορ και όπως έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, ο Μίτσελ έχει ζητήσει τον Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση του Σουηδού δεν είναι εύκολη, καθώς στο Τριφύλλι ζητούν πάρα πολλά χρήματα και γι΄ αυτό ο Ισπανός τεχνικός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε έναν άλλο στράικερ του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη "SportDog Penalty", ο "εκλεκτός" του Μίτσελ είναι  Άλμπερτ Φινμπόγκασον, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αν και είναι δανεικός.

Το όνομα του Ισλανδού ακούγεται βέβαια και για άλλες ομάδες, όπως η Βέρντερ, η Σέλτικ και η Φέγενορντ (που θα παίξει πολύ δυνατά το επόμενο διάστημα), ενώ ο Σκύλος σάς αποκάλυψε σε προηγούμενο θέμα, πως δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του και ο ΠΑΟΚ, έχοντας απευθείας επικοινωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο "Φίνμπο", λοιπόν, που δε ...χωράει στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, ούτε για το παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, αναμένεται να προκαλέσει και πάλι μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags