Facebook Pixel "Πάμε να φύγουμε από την Ελλάδα"!
| 2015-12-19 00:45:00

"Πάμε να φύγουμε από την Ελλάδα"!

"Πάμε να φύγουμε από την Ελλάδα"!

Ατάκα που προμηνύει διαζύγιο στο Λιμάνι! Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να την κάνει μαζί με την οικογένειά του; Η απάντηση στο SportDog...

Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το παιχνίδι με την Καλλονή στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα, καθώς δε βρίσκονται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Οι περισσότεροι θα φύγουν ως δανεικοί, για να επιστρέψουν το καλοκαίρι και μάλλον σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ο συγκεκριμένος ξένος επιθετικός των Πειραιωτών.

Αναφερόμαστε στον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα και παρότι έχει "πιάσει" και θέση στη λίστα της Ευρώπης, αναμένεται τον Γενάρη να αναχωρήσει από του Ρέντη.

Την πληροφορία, όπως αποκαλύπτει ο SportDog, επιβεβαίωσε πριν λίγες ημέρες και ο αδερφός του Άλαν, Αρμάντο Πουλίδο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Κισσαμικό. Σε ερώτηση, λοιπόν, των ανθρώπων της πρώην, πλέον, ομάδας του, για το πού θα συνεχίσει να παίζει μπάλα, έλεγε σε όλους ότι "θα φύγουμε από την Ελλάδα".

Προφανώς και αναφερόταν και στο μέλλον του αδερφό του, ο οποίος θα φύγει από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στο Μεξικό. Εκεί άλλωστε, έχει πολύ καλό όνομα, αν και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Τίγκρες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν καταλαβαίνει ο Σίλβα - Θα διώξει και τη "σημαία"!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags