Facebook Pixel Απίστευτο! Εκεί θα δώσει δανεικό ο Παναθηναϊκός;
| 2015-12-20 23:30:00

Απίστευτο! Εκεί θα δώσει δανεικό ο Παναθηναϊκός;

Απίστευτο! Εκεί θα δώσει δανεικό ο Παναθηναϊκός;

Τι έγινε, ρε παιδιά, αλλάξανε τα κόζια στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ξέρετε που ετοιμάζονται να δώσουν παίκτη οι Πράσινοι και ποιον θέλουν να πάρουν; Θα ξεσπάσει μεγάλος ντόρος!
 

Κάποιες αλλαγές παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς φαίνεται ότι δημιουργούνται νέες "φιλίες". 

Η ομάδα που επιχειρεί να αλλάξει τα κόζια στη Σούπερ Λιγκ είναι εν προκειμένω ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ετοιμάζεται να συνεργαστεί με ένα σύλλογο που μέχρι πρότινος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον ...Ολυμπιακό.  

Ο λόγος για τον Πανιώνιο, με τον οποίο οι Πράσινοι διατηρούν εδώ και μέρες δίαυλο επικοινωνίας στα πλαίσια της μεταγραφής του Μπουμάλ. 

Ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να δώσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ένα μικρό ποσό για τον παίκτη, ωστόσο όπως αναφέρουν τελευταίες πληρφορίες του SportDog είναι πιθανό στα ανταλλάγματα να προστεθεί κι ένας "πράσινος"! Όπως λέγεται, οι υποψήφιοι είναι πολλοί με επικρατέστερο τον νεαρό Δώνη!

Αν προχώρησει, βεβαίως, το συγκεκριμένο deal γίνεται σαφές ότι ο Πανιώνιος αλλάζει ...προτιμήσεις και πως ο Παναθηναϊκός "κερδίζει" μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δεδομένα άνηκε σε άλλο "στρατόπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags