Facebook Pixel Τηλεφώνημα από Ολυμπιακό στον Τοροσίδη!
| 2015-12-30 23:15:00

Τηλεφώνημα από Ολυμπιακό στον Τοροσίδη!

Τηλεφώνημα από Ολυμπιακό στον Τοροσίδη!

Πώς εμπλέκεται ο πρώην αρχηγός των Ερυθρολεύκων στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και πού κολλάει ο Μανιάτης; Διαβάστε το παρασκήνιο μόνο στο Sportdog!

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται τον Γενάρη στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει συγκεκριμένες κινήσεις από τη διοίκηση και περιμένει να υλοποιηθούν. Στο Λιμάνι είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του στο ακέραιο και γι΄ αυτό εδώ και μέρες ...τρέχουν για να δώσουν παίκτες και να μικρύνουν το ρόστερ.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να δουλέψει με λιγότερους ποδοσφαιριστές στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έτσι πολλοί θα φύγουν άμεσα από την ομάδα είτε ως δανεικοί είτε με κανονική μεταγραφή. Πού κολλάει, όμως, σε όλα αυτά ο Τοροσίδης;

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty", ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό να ...βοηθήσει σε μία δύσκολη περίπτωση αποχώρησης παίκτη από το Λιμάνι και συγκεκριμένα του Γιάννη Μανιάτη!

Ο Σκύλος σάς αποκάλυψε για την εντολή του Μάρκο Σίλβα και την προτροπή του προς τον Έλληνα άσο να βρει ομάδα για να φύγει τον Γενάρη, ενώ οι νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νυν αρχηγός των Ερυθρολεύκων, έχει πάρει ανάλογα μηνύματα τόσο από τον Βρέντζο όσο και από ...ψηλότερα μέσα στην ΠΑΕ. Γι΄ αυτό, λοιπόν, έχει αρχίσει να ψάχνεται, κυρίως στην Ιταλία, για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Κάπως έτσι προέκυψε και το "φλερτ" με την Τζένοα, η οποία αναζητά έναν κεντρικό χαφ, ενώ ο Μανιάτης έχει ήδη τηλεφωνήσει και στον Τοροσίδη που βρίσκεται στην Serie A, προκειμένου να μεσολαβήσει για μία καλή μεταγραφή! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανάβει φωτιές με μεγάλο Ολυμπιακό ο Στραματσόνι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags